חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has 3 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום, אני חדשה בפורום ורוצה לשתף אתכן
    מאז ומתמיד הייתי מלאה, אני אוהבת לאכול ולא מצליחה להתמיד הרבה זמן בתהליך דיאטה, אני חושבת שהסיבה היא שאני כל הזמן חושבת על אוכל, אני מסיימת לאכול וכבר חושבת על הארוחה הבאה.
    ואני רעבה כל הזמן!!!
    אני מרגישה בחוסר אונים מוחלט ולא יודעת איך להתגבר על הבעיה
    אשמח לעזרה אגב יש כתובת בבאר שבע?

אלמוני
    לא פעיל

היי “רוצה להיות רזה”..
    ברוכה הבאה לפורום..:) אני שמחה שאת איתנו..:)
    הדבר הראשון שאני רוצה שתביני הוא שאמנם הכל נראה כעת בכאוס מטורף כזה אבל בגדול השליטה בידיים שלך…אין יותר מקום לחוסר אונים…אבל קודם כל חייבים לקבל החלטה…האם את באמת רוצה להיות רזה? מה את מוכנה לעשות בשביל זה? למה את רוצה להיות רזה וכדומה… לאחר שתעני לעצמך טוב טוב על השאלות האלו ממקום אמיתי ועמוק…נוכל לדעת איך לעזור לך יותר טוב..
    משום שאין אבקות קסמים או נוסחאות פלא…ישנה עבודה לא פשוטה אבל בהחלט אפשרית ובהחלט כדאית(טעם הרזון)..:)
    לצערי, אין לנו עדיין קבוצות בבאר שבע…אבל את יותר ממוזמנת להעזר בנו כקבוצה ומצד ימין לבחור תפריט ולהתחיל בעזרתנו….את רק צריכה לצעוד בשבילים…אנחנו נלווה אותך..
    בהצלחה, יום קסום

אלמוני
    לא פעיל

אני מכירה את הרגשה הזאתתתת כל החיים סבלתי ממנה
    ואת יודעת למה?
    כי לא ידעתי לאכול נכון וזה מאוד חשובבבבבבבבבבבב
    קודם כל בבוקר מי אכלללללללללל
    אז אחר כך הכל היה הפוך
    תתחילי בסדר מסוים
    תנסי להתחיל את הבוקר בארוחה בוקר
    שזה ארוחה מאוד חשובה
    ואחר כך לנסות להרגיל את הגוף לאכול כל שלוש שעות
    ולאט לאט תיכנסי לתפריט בהצלחה רוסי

אלמוני
    לא פעיל

“אני אהיה רזה”….. תאמיני בכך ואני מבטיחה לך שתצליחי…. זה הכל ענין של בחירה…. האם את באמת רוצה להיות רזה… ואם התשובה לכך היא כן…. אז תצליחי לעשות זאת….

הדרך לא קלה אבל היא אפשרית…. ולגבי הקשיים… מצאי פתרונות להתמודד איתם… במקום לחשוב על הארוחה הבאה, חפשי מה לעשות… למשל לצאת לצעדה, גם שורף קלוריות וגם מעביר את הזמן… לדבר עם חברה בטלפון…. למלא אמבטיה במים עם שמנים אתריים ולהתענג…. ללכת לטיול שופינג בקניון…. לצאת לצעדה בקניון ועוד מלא רעיונות….

אם תצליחי להתגבר על הכמיהה לאוכל במשך 21 יום…., זה הזמן הדרוש לגוף להתרגל להרגלי אכילה חדשים, את בדרך הנכונה….

בהצלחה,

:))רבקהל”ה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות