חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #108036
    אלמוני
    לא פעיל

    הרשי לי לפתוח בזה שהאמונה שלך לא נעלמה…וזה רק מלקרוא את ההודעה שלך!!
    אני כ”כ אבל כ”כ מבינה אותך…אני בתוכנית של חלי כבר שנה ושבעה חודשים! והייתה תקופה בערך של 7 חודשים מתוכה שעליתי וירדתי, עליתי וירדתי ולא ראיתי שום תוצאה!!!! היה שלב שבו הגעתי לקבוצה לאחר ירידה של קילו בשבועיים…שפתאום ראיתי עלייה של קילו מאה! נשברתי, הרגשתי שאני מתרוקנת מכוחות ויותר מזה….חשבתי לרגע קטן שפה אני מפסיקה..שאני לא מסוגלת יותר לפינג פונג הזה..
    חזרתי הביתה, בכיתי כמו שלא בכיתי אף פעם, ואחרי כל ה-4 ליטר של הדמעות שיצאו לי החלטתי שאין שום סיכוי, אפילו לא קלוש שאני מרימה ידיים! אין שום סיכוי שאני נותנת לעלייה קטנה או לקצת עצירה במשקל לגרום לי להרים ידיים!
    גלית, כמו כל תהליך בחיים, פעם אנחנו למטה ופעם אנחנו למעלה, אני מבטיחה לך שאם לא תוותרי לעצמך, התוצאות יגיעו! מישהי מדהימה פעם אמרה לי: “אם קשה לך…סימן שאת בדרך הנכונה”…! ובגלל שאני כ”כ מזדהה אני מבקשת ממך יותר נכון אומרת לך בשום פנים ואופן לא להתייאש!!!!!!
    ואם את מרגישה שאת עושה משהו לא נכון, תעשי מה שאני עשיתי, תפני למנחה שלך ותתייעצי איתה מה אפשר לעשות…בכל אופן תמשיכי כרגיל ותאמיני שזה אפשרי, כי זה אפשרי ו-ב-ג-ד-ו-ל!
    ולסיום, יש שיר של שי גבסו שיש שם משפט שהוא שר:
    “שמור על האמונה, היא תשמור עלייך ער, אל תישבר”…(מקדישה לך את המשפט הזה)
    בהצלחה…!!!!!!!!

    #108038
    אלמוני
    לא פעיל

    תודה רבהההההההההה לך את לא יודעת כמה המילים שלך חזקו אותי בשניה הזו.
    אתמול אחרי שחשבתי על השיחה שחבר שלי עשה לי ביום שבת הבנתי שאם אני יוותר כל ה-6.6 קילו שהורדתי עד עכשיו יעלמו להם.
    אני חייבת לציין שהוא גם על עליה מעודד ואומר לא נורא השבוע תתאמצי יותר.
    הפורום היה חסר לי אני מודה.
    אתמול בישלתי והבטחתי לעצמי שאני חייבת להחזיר את השליטה לידים שלי אני חייבת את זה לעצמי בגלל זה נרשמתי וידעתי שלא יהיה לי קל אבל קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים לא???
    אז יאללה אני ממשיכה עם ים של כוחות תודות לכל הבנות המדהימות פה באמת שזה חשוב.
    לגבי המנחה היא נכנסה בי ביום שלישי שעבר וזה מה שגרם לי להתחיל להתעורר + החבר בשבת שפתח את העיניים חמוד שלי שהוא ראה שיש לי דמעות הוא אמר לי מאמי אני לא רוצה לפגוע בך רק לעזור וזה עזר.

    השיר חזק ביותר תודה רבה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות