האם אפשר להשתמש בחלב 3% במקום 1%, ובגבינה לשים גבינה של 1/2% במקום 5%? תודה לעונות… :מאושר:
אני חוששת שלא תסמיך עם הסוכר :מאושר:
בוקר טוב אני מכינה את העוגה,ומחלקת למנות, ומקפיאה. ככה בכל פעם שמתחשק לי מתוק ,ומשלבת בתפריט. גם אין לי את האפשרות להתפתות ולטעום עוד חודש טוב ובהצלחה לכולם
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך