חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #115895
    אלמוני
    לא פעיל

    היי לכולם,

    רינת שאלת מה בישלתי שכולם אצלי אהבו לאכול איתי יחד , אז זהו שלא עשיתי שום דבר “מיוחד”,
    זאת אומרת בישלתי רגיל לחלוטין ורק שבמקום לשים חצי בקבוק שמן שמתי כף, ממש ככה!!

    עשיתי לשון בקר עם מלא בצל ופטריות (טיגנתי את הבצל והפטריות בכף שמן) ומה שנתן את כל הטעם האמיתי זה הציר לשון בקר.
    עשיתי בלונז עם כף שמן רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות ושום. וסיר פסטה תלתלים
    דגי סלומון בתנור עם תערובת של עשבי תיבול ובצל ירוק ושום, לימון וכף שמן זית.
    אורז עם מקלות גזר ,בצל,שום שטוגן בכף שמן.
    סלטים: סלט שומר עם מלח פלפל ולימון, סלט כרוב לבן בצל וכוסברה, סלט כרוב אדום עם מיוקל 5% והסלט שלי הכי אהוב על בעלי גזר טבעות עם שום קצוץ גס, פלפל חריף ומלא כוסברה מלח פלפל ולימון שלם סחוט

    ושכמובן שילבתי חלבון בשר+פחמימה והוספתי מנת שומן מהסלט כרוב במיונז יחד עם קצת מכל הסלטים החינמיים.

    נהנו מכל רגע :שמח2:
    המטרה היא לא לבשל מיוחד לעצמנו אלה לשלב את כל המשפחה יחד איתנו,לא להרגיש שאנחנו שונים או “מסכנים”
    והכי כייף היה לקבל את המחמאות של בעלי על האוכל :לשון:

    בהצלחה חברים יקרים :אוהב:

    #115896
    אלמוני
    לא פעיל

    :שמח1:

    #115897
    אלמוני
    לא פעיל

    נשמע ממש טוב וזו לגמרי הדרך! אני לא אמאמינה בלבשל רק לעצמי. אני מוסיפה גם המון שועועיצ ירוקה, ברוקולי וכרובית וכד' כתוספות.. חייבת להגיד ששיניתי הרבה תבשילים בצורה כזו שבמקום להתחיל עם שמן אני שמה את החומרים “על קר” בתוך הסיר ומוסיפה את המים ורק אז מדליקה את האש.. מקווה שהסברתי את עצמי טוב.כמו למשל בחריימי אני שמה את הרסק, תבלינים, מים ורק אז מבשלת ובסוף מוסיפה את הדגים- חריימי בלי שמן בכלל! או במוקפץ אני שמה טריאקי, סויה, מים מדליקה את האזז ואז שמה את הירקות והעוף- שוב בלי שמן בכלל!

    #115898
    אלמוני
    לא פעיל

    באמת רעיון

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות