חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #186400
    אלמוני
    לא פעיל

    שוב מתכון שמוצאו מבית אימי (זוכרים את החצילים של סבתא אטי?)אני פתחתי אותו מעט וכל פעם אני מגוון.
    צרור עלי סלק רק העלים.
    את הגבעולים אפשר לשים במקרו לשבע דקות ולהכין אותם כשניצלים לילדים.(לא לגעת ,טעים מאוד)
    את עלי הסלק לטחון במעבד עם בצל גדול כשמונה שקדים,חמש כפות שיבולת שועל או פירורי לחם,ביצה,פלפל ,מלח,כמון.
    להניח במקרר כשעתיים.
    ליצור קציצות ולאפות כ15 דקות מכל צד על נייר אפיה מרוסס בשמן.
    לילדים ניתן לטגן את הקציצות.
    בתיאבון
    משה

    #186401
    אלמוני
    לא פעיל

    אנסה היום, אבל עכשיו השארת דלת פתוחה, איך מכינים את השניצלים מהגבעולים ? 🙂

    #186402
    אלמוני
    לא פעיל

    האם הן מנת פחמימה,
    וכמה כאלה נחשבות מנה?

    תודה!
    נעה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות