שוב מתכון שמוצאו מבית אימי (זוכרים את החצילים של סבתא אטי?)אני פתחתי אותו מעט וכל פעם אני מגוון.
צרור עלי סלק רק העלים.
את הגבעולים אפשר לשים במקרו לשבע דקות ולהכין אותם כשניצלים לילדים.(לא לגעת ,טעים מאוד)
את עלי הסלק לטחון במעבד עם בצל גדול כשמונה שקדים,חמש כפות שיבולת שועל או פירורי לחם,ביצה,פלפל ,מלח,כמון.
להניח במקרר כשעתיים.
ליצור קציצות ולאפות כ15 דקות מכל צד על נייר אפיה מרוסס בשמן.
לילדים ניתן לטגן את הקציצות.
בתיאבון
משה