יש לי מתכון ללביבות בתנור ורציתי לדעת כמה מותר לאכול מהם לארוחת ערב ומה בתוספת…
תפוח אדמה 1
קולורבי 1
גזר 3 או 2
קישואים 2
בצל 1
ביצה אחת
פטרוזליה, כוסברה
2 כפות קמח, או 2 כפות קמח תפוחי אדמה, או 2 כפות קונפלור..
לגרד את כל הירקות ,לקצוץ את הפטרוזליה והכוסברה להוסיף את הביצה והקמח ותבלינים: אני שמה קצת מלח פילפל שחור טיפה מרק עוף ומעט מעט כורכום… לעשות כדורים עם כף ולשים בתבנית על נייר אפייה …
*שאלה- מה הכי טוב לשים מבחינת קלוריות, קמח? קונפלור? או קמח תפוחי אדמה?
וכמה אפשר לאכול לארוחת ערב? ובתוספת למה?
מיצטערת שאני מבלבלת במוח..אשמח לקבל תשובה..
ושיהיה לכולנו שבוע קלללללל..:))