מתכון שמצאתי בבלוג של עינת בישול בריא עם עינת.
מומלץ לרשום מנוי לבלוג.
http://cooking.einatnutrition.co.il/
שכללתי טיפה והגדלתי כמויות.
2 חציל בינוני אפוי 40 דקות .
4 כפות קמח חומוס
2 כפות טחינה גולמית.
בצל אדום/לבן מטוגן בכפית שמן ומים.
בצל ירוק שני גבעולים גדולים.
פטרוזיליה +כוסברה (אפשר בלי אחד מהשניים.
מלח ,פלפל ,כמון.
לנקז טוב את הנוזלים מהחצילים ולערבב את כל החומרים.
אני יצרתי לביבות גדולות ויצאו 12 .
שימו לב שאין ביצים .
מצויין כתוספת לארוחת ערב או צהריים.
בכל קציצה כ1/3 מנת שומן(טחינה ) ומעט פחממות (קמח חומוס)
את קמח החומוס משיגים בחנויות בריאות.
משה