- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
30/01/2014 בשעה 19:40 #148732אלמונילא פעיל
עוברים עליי ימים לא פשוטים לאחרונה. לא נוהגת להגיד את זה ולא אוהבת את צמד המילים האלה אבל, קשה לי
זה לא שאני חורגת מהתפריט, אני לא נותנת לעצמי. אבל אני מרגישה שאני מגייסת כוחות אדירים של איפוק. מי כמוכם יודעים את זה, אחרי שיורדים כבר הרבה במשקל הגוף נכנס לאיזה מגננה ומתחיל לעשות תהפוכות ואני ממש מרגישה שאני מנהלת מלחמה איתו
אני נוטה להאמין שכל זה תוצאה של מתח, הרבה חוסר בשינה, הפסקתי לשתות כמו שצריך והמחזור אמור להגיע
זה כבר לא החשק לזה או לזה, אני מרגישה רעב אמיתי כ-ל הזמן
סיימתי את ארוחת הערב היום והרגשתי רעבה אחרי חצי שעה ותכלס אין לי שום סיבה. שם התחלתי להתפרק ולהזיל דמעה או שתיים :עצוב: לבשתי מעיל והלכתי לנשום אוויר בחוץ וגם לקנות במכולת כמה חברים שיכולים לעזור לי. איך לא, היה חייב להיות משהו שיוסיף לקושי. בדרכי ראיתי (והרחתי) שעורכים מסיבה למישהו והמסיבה כללה ריחות משגעים של על האש :עצוב: ברחתי משם מהר, נכנסתי למכולת, קניתי דברים והלכתי לבית של ההורים שלי כדי להחזיר להם משהו. פתחתי את המקרר כדי לראות מה חדש בו (תודו שאתם גם עושים את זה. אפילו סתם ככה :לשון: ) וגיליתי שם פס עוגת מוס חלומית פשוט :עצוב: כאילו, עוד מישהו רוצה להקשות עליי היום?! הוצאתי מהמקרר קערה של שעועית ירוקה מוקפצת שאמא הכינה והתנחמתי בה
בקיצור, זה לא הזמן שלי להישבר, בטח לא אחרי דרך כ”כ ארוכה. אני לא אחת שנשברת מהר כ”כ ואם הגוף החביב שלי חושב שהוא ינצח אותי הוא טועה ובגדול. עכשיו גם יש לי חברים טובים שיעזרו לי :לשון: (ע”ע תמונה)
מקווה לעדכון טוב בשני. שבת שלום!12/04/2019 בשעה 17:02 #148733אלמונילא פעיללא ליפול שוב.
זה אומר בן אדם.
ואם תחזרי עכשיו תחסכי קילוגרמים נוספים.
הייתי באותו מקום שלך ..כמעט עברתי קידומת וצעדתי אחורנית מסיבות..למניהן…
עכשיו גם במעידה אני יודעת לחזור.
נו קדימה..אל תוותרי :אוהב:12/04/2019 בשעה 17:02 #148734אלמונילא פעילאת מאוד מעודדת כאן אחרים כשקשה להם
ואת נהדרת…מקווה שימשיך לך בקלות
12/04/2019 בשעה 17:02 #148735אלמונילא פעילותזכירי את זה לעצמך כל פעם שאת נתקלת באויב כזה או אחר!
יש בך כוחות להצליח ויש לך את היכולת להתגבר על הקשיים שעומדים לרעתנו.אנחנו עוד שנייה בפברואר! תחשבי איזה דרך יפה עשית עד עכשיו מאז שהתחלת. לא הרבה יכולים להגיד את אותו הדבר 😉 :שמח2:
כל הכבוד לך שהצטיידת היטב בחברים שיתמכו בך בסופ'ש! 🙂 הסוכריות האלה זה סוף 🙂 אני אוהבת את האלה גם של היוגורט תות :לשון:
המנטוס הזה טוב? לא ידעתי שיש מנטוס ללא סוכר.
בכל מקרה, את תצליחי לעבור את המכשול דרך הזה 🙂 זה קצת מרגיש לי כמו משחק מחשב לפעמים – יש סוף שלב ואז בסוף נגיע אל המאסטר! (השמירה? הקילו האחרון? :מאושר: )
אני מאמינה בך יקירה! 🙂 :אוהב: :אוהב:
12/04/2019 בשעה 17:02 #148736אלמונילא פעיליקירתי
כולנו בני אדם וגם את כזו וטבעי שתחווי ימים פחות קלים ומהמורות בדרך.. אבל היי! תראי כמה מכשולים עברת בגבורה ותראי איזה בחירות מהממות עשית! יכלת ליפול על מיליון ממתקים ואחרים ובחרת במשהו מרגיע שפוי והכי חשוב בתכנית!
גאה בך מאד!!! ומאמינה בך הרבה
קטן עליך (לא הגינס!) :אוהב:12/04/2019 בשעה 17:02 #148737אלמונילא פעילהיי יקירה,
לא קראתי את כל התגובות אלייך, אבל תשמעי- את גיבורה!! באמת!
יש רגעים שפחות קל. אבל וואלה, לא הרבה אנשים היו מתמודדים איתם במופתיות כמו שאת עושה!
אז קחי רגע להגיד לעצמך (בקול רם) כל הכבוד!! אני שולחת לך כל הכבוד ענק מפה.
שלב המלחמה עם הגוף, הוא לרוב השלב בו את ממש קרובה למשקל שטוב לגוף שלך. אז רק עוד טיפה 🙂 אולי מה ששווה לעשות זה להוסיף עוד משהו קטן כדי להתגבר על זה. הליכות? שיעורי ספורט? להפחית בדיאט קולה?
המון בהצלחה יקירה 🙂 -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.