חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי, אני בתוכנית כבר שבועיים ועד עכשיו הלך לי מצויין ואפילו ירדתי 3 ק”ג בשבוע שעבר..אבל….. לצערי יש פה אבל…… אני אמא לתאומים מדהימים בני שנה, כרגע נמצאת איתם בבית מבחירה. בשבוע האחרון הם חולים, ואני מוצאת את עצמי מתזזת בין האחד לשנייה ולא מוצאת זמן אפילו לאכול. עכשיו תצחקו עליי ותגידו איזה כיף לך אבל זה לא כיף כי מתחילה הבעיה… אני לא אוכלת כפי שצריך= אני נתקפת בבלומוסים של רעב ואז אני נלחמת עם עצמי שלא לחטוא כבעבר עם הדברים הזמינים והמשמינים. אולי זה נשמע לכם תירוץ עלוב שאין לי זמן (למרות שתמיד יש לי מה לאכול) אבל זה נכון! מזמינה אתכם לצפות בי יום אחד ואז להחליט…. מה גם שכבר יש לי זמן אין לי חשק וכוח ואני מעדיפה לנוח אחרי עוד לילה לבן…. מה עושים???????? נ.ב. בעלי עובד ולומד וישנם ימים שהוא מגיע רק בתשע בערב הביתה……תודה מראש על תשומת הלב… בהצלחה לכולם!

אלמוני
    לא פעיל

היי יפה..
    ליבי ליבי איתך…אני תאומה גם כן…ויודעת ש”כל מה שאני הוא מעשי ידי אמי”..:)) אבל מה איתך? כשאת אוכלת ומרגישה טוב עם עצמך ועם גופך תאמיני לי שאת אמא הרבה יותר מסורה, טובה, נעימה, כייפית ומאושרת…אז תייצרי לעצמך בלוז המטורף שלך כמה נישות (אם לא 6 אז לפחות 3-4) לאכול…הכיני מבעוד מועד, הפכי את האוכל לידידותי..ואל תוותרי לעצמך..את יכולה..עם שינויים קוסמטיים קלים..מאמינה בך !
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

הי יפה…רק רציתי לומר לך, גם לי יש תאומות, בנות שנתיים . ועוד ילדה בת 6. הן מקסימות וגוזלות המון זמן וכוחות , אבל את יודעת מה ? הסוד שלנו הוא בתכנון… אני בתכנית קרוב לשנה, 14 קילו פחות.ירדתי בקצב שלי ,אבל ירדתי. .לא אומר שלא קשה לי ,בעקר בגלל חוסר שינה …את בטח יודעת כמה זה מקשה על החיים .אבל תכלס,ככל שתצליחי לתכנן את עצמך מראש כך תצליחי יותר וכל תופעות הנישנושים וחוסר השליטה יצטמצמו מאוד 🙂 בהצלחה…

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות