איה שלום אשמח אם תעני לי על מס' שאלות..
1-אנו בבית מבשלים עם המון ירקות ,כמעט בכל תבשיל או מאכל אפשרי משלבים עם ירקות ,למשל אם אני מבשלת מרק עוף אז כמובן מהציר הנותר אני מבשלת מרק ירקות,אפילו בממולאים אני חותכת את כל הירקות האפשריים ומבשלת עם הממולאים באותו סיר .
שאלתי היא האם אני יכולה לאכול את המרק או את הירקות מסיר הממולאים כמנה חינמית??
2-כמה בגרמים זה פחמימה כגון אורז ,אטריות וכו או שמספיק למדוד חצי כוס ח.פ,כמו גם כפית וכפות פחות או יותר כמה גר זה אמור להיות+-
3-קראתי שמותר לאכול סושי אבל עדיין לא הבנתי איך,כמותרת,עם דגים בלי דגים…
4-פירות ים,איך וכמה מותר לשלב
5-אם אני מעדיפה כמנה מותרת לאכול את האוכל של יום שישי,איך ניתן לעשות זאת ,גם לאכול כל מה שבא לי (מטוגן,שומני וכדומה)בכמויות קטנות או עדיף אפילו אז להימנע מזה
6-גבנ”צ,גם גם 5% מוגבל עד 2 בשבוע?
קצת העמסתי אליך …
תודה רבה מראש
ג'ני