חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום, שמי נלי ואני בת 28.משקלי תקין ואיני מרוצה ממנו , אני מעוניינת להוריד 6 קילו בערך וזה זמן מה שאני מנסה להוריד ולא הולך לי. הייתי רוצה לדעת אם אני יעשה את תפריט הדיאטה של ה- 1200 קלוריות אני יצליח להוריד מהשקל. לפני כשנה וקצת הורדתי כ- 7 קילו כי בקושי אכלתי פחמימות אבל עליתי הכל, למרות שהרגשתי מצויין בדיאטה הזאת כי היה לי המון מרץ וכח … זה זמן מה שאני מנסה לחזור למה שהיה ולא הולך לי ולאו דווקא עם דיאטה דלה בפחמימות. מה את ממליצה לי?. יש לציין שהעבודה שלי היא בישיבה בלבד. מהבוקר עד הערב.
    שנה שעברה שילבתי גם המון ספורט ועכשיו זה בא לי בתקופות שפתאום נכנסת לזה ופתאום לא בא לי וגם על הדרך אוכלת מה שבא לי. אני אחת שיש לה מודעות עצמית גבוהה מאוד אאבל לפעמים אני ממש לא מסוגלת ונופלת על כאלה דברים לא בריאים ונכנסת לבאסה של החיים אחר כך על מה שאכלתי!!! אז בבקשה עזרי לי ותתני לי עצות וכיוון נכון ולחשוב איך לאכול שבאמת צריכים ולא שרוצים מה שבעצם קורה לי כל ההזמן… נראאה לי שאני אוכלת כי סתם בא לי ולא באמת כי אני רעבה!!!אאני רעבה ממש בצהריים ובבוקר אני יכולה להסתפק ב 2 פרוסות של לחם קל ובבערב משהו חפיף. מה נראה ליי שעליי לעשות?

אלמוני
    לא פעיל

היי מרי….ועכשיו אני מבינה שגם נלי..:))
    שני דברים מרכזיים לי אלייך….האחד, להתחיל לאכול תפריט של 1200 קלוריות בדיוק כפי שכתוב…הרי ניסית בעצמך כל מיני שיטות וראית שזה לא עובד…אז למה לא ללמוד לאכול בריא ונכון, גם להנות וגם להיפטר מהעודף שמציק לך?
    שנית, בקבוצה אנחנו לומדים כיצד להפנים הרגלים חדשים..וכיצד לשנות את החשיבה בכל הקשור לאוכל ובעיקר לאכילה רגשית, אם ביכולתך להצטרך לקבוצות, שם תקבלי את הפתרונות שאת מבקשת…
    בכל מקרה, אני מציעה לך להתחיל לאזן את הגוף ולאכול 6 ארוחות ביום, כל 3 שעות, כפי שהתפריט מורה…כולל מנה מותרת פעם בשבוע, לחזור לפעילות גופנית, שתיית מים וכדומה….
    ולגבי הרעב הנפשי, למלא אותם בדברים אחרים, תחביבים, משפחה , חברים וכדומה….
    בהצלחה
    איה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות