חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לפני שנה השתתפתי בקבוצה והורדתי 12 ק”ג . היה חסר לי 2.5 ק”ג ליעד . אמרתי , אני אצליח גם בלי הקבוצה , ופרשתי אחרי 3 חודשים . בזמן המפגשים מצאתי את הכוחות לשמור על עצמי , גם עשיתי הליכות . ביניינו לא כל כך אהבתי את עניין הקבוצה , עיצבן אותי . אבל זה עבד .
    היום , שנה אחרי עליתי 4 קילו חזרה . אני לא מצליחה להחזיר את עצמי למסלול . התפריט משעמם אותי , ואני ממש מכורה למתוקים , אז בקיצור הלך עליי . אפילו קניתי הליכון ואני לא מתאמנת עליו .
    אני ממש , אבל ממש מיואשת .
    למעשה אני יודעת מה צריך לעשות כדי להצליח (כולם יודעים) , אבל ברגע שצריך לבצע – לא הולך לי !!!!!
    ברור שצריך לחזור לקבוצה , אבל בנתיים אני לא יכולה .
    בקיצור לא מוצאת את הכוחות שיעזרו לי לצחוק בדרך למשקל !!!!!

אלמוני
    לא פעיל

היי אינה- הכל מסתתר בעד כמה זה חשוב לך. ועד כמה את רוצה את זה באמת. מה זה 4 קילו??? קטן עלייך כבר עשית את זה בעבר.
    תראי את עצמך כמשולמת, תאהבי את עצמך קילו יותר קילו פחות!
    תשדלי כמה שאת יכולה ואל תתעסקי עם זה כל הזמן- תהיי עם יד על הדופק אבל שחררי ותרפי קצת. ישנן תקופות שאנחנו יותר חזקות ותקופות שכל פיתוי קטן מטריף אותנו ואנחנו לא עומדות בו. הגדולה היא לצלוח את התקופה הזו. כל פעם שאת מרגישה דחף לזלול- צאי להליכה, קחי מסטיק ללא סוכר, דברי עם מישהו שמבין אותך. או שפשוט אל תהיי בבית עם כל הפיתויים. צאי לעולם. וגם כמובן אל תכניסי אותם הביתה…
    סומכת עלייך, תיכנסי לפורום- יש כאן תמיכה אדירה ותוכלי להיעזר בנו. בהצלחה!!! אל ייאוש 🙂

אלמוני
    לא פעיל

היי אינה..
    את יכולה ! את מסוגלת ! את תנצחי !
    בבקשה בואי הביתה..וחזרי לקבוצה…
    הרבה יותר קל להתמודד ביחד…
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף