חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם!
    ערכתי רישום מזון שבועי של מה שאני אוכלת כבר חודש חודשיים והבעיה שמחוג המאזניים לא זז!!(למרות שישנה הצרת היקפים) אז אשמח לקבל משוב על השבוע אולי תוכלו לזהות מה לא בסדר….
    יום ראשון: בוקר: בננה + יוגורט 1.5% + כוס פייברוואן + 100 מ”ל חלב סויה// ביניים: ירקות// צהריים:כוס מרק עדשים + פר' לחם + ירקות בתנור + חתיכת חזה עוף קטנה לא מטוגנת// ביניים:תמר + 1 אגוז// ערב:2 פר' לחם קל + 2 כפות קוטג' 3% + סלט עם כף גבינה 5% במקום שמן// לילה:יוגורט 0% + 8 שקדים

פחות או יותר זה יום מייצג של כל השבוע – בלילה אכלתי גם פרי במקום שקדים, ארוחת הבוקר כללה גם ירקות ואז אכלתי פרי כארוחת ביניים…
    המעידות שלי היו פר' לחם נוספת(אולי פעמיים בשבוע) וביום שישי אכלתי גם 4 עוגיות וחטיף שוקולד 100 קלוריות, כך שנראה לי שאפילו לא הגעתי לכמות של מנה מותרת אם מחשבים את הכל יחד.
    בנוסף עשיתי פעילות גופנית ארבע פעמים בשבוע של פעילות אירובית ואנאירובית.
    אשמח מאוד לקבל משוב… עליי לציין כי אני בת 24 גובה 1.72 משקל 71
    תודה רבה רבה מראש

אלמוני
    לא פעיל

היי נעמה….
    עברתי על הרישום שלך והוא עשיר בתוספות לא לנו…
    להלן הארוחות שאת צריכה לאכול…..עשיתי התאמה לשלך רק הורדתי את הפריטים הלא רלוונטים…
    א.בוקר – כוס פייבר + חלב בלבד.
    א. ביניים – בננה(עד פעמיים בשבוע).
    א.צהריים – חזה עוף עם כפית שמן + 2 פרוסות לחם + ירקות בתנור.
    א.ביניים – פרי + חטיף אנרגיה או כריך עם ריבה לייט.
    א.ערב – 2 פרוסות לחם קל + ביצה + כף קוטג'+שקדים כמנת שומן+סלט ירקות…
    א.לילה – מעדן 0% + פרי.

ומנה מותרת….פעם בשבוע + 12 כוסות מים, הספורט שאת עושה זה מעולה 4 פעמים בשבוע…
    אז בבקשה עברי שוב על התפריט וראי איזה פריטים לא רלוונטים את תמיד מוסיפה…..זה מה שמעכב אותך…
    בהצלחה
    איה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות