- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
02/08/2013 בשעה 0:12 #159690אלמונילא פעיל
:עצוב: ההיסטוריה שלי עם משקל ארוכה אז לא אלאה. נכנסתי לתכנית לפני חצי שנה בתפריט 1500 קלוריות. הורדתי 7 ק”ג, ואז הפסקתי לרדת. העבירו אותי ל1200 קל'. הורדתי עוד איזה חצי קילו וזהו, התחלתי לעלות. אני עושה את התפריט כמיטב יכולתי, בטוח לא מאה אחוז, גונבת כף אורז פה ושם וכמה גרעינים או 5-6 חתיכות במבה כשהבן שלי פותר. כזה…. אוכלת בחוץ פה ושם. בד”כ ארומה. צודעת 3 פעמים בשבוע כמו תמיד. אני בת 42 במשקל 0 ק”ג. ותקועה!!! מבאס אותי, בשבוע האחרון העליתי 1.3 ק”ג למרות ששמרתי על התפריט, מה זה??? יכול להיות???? אז מה עכשיו ארד ל1000 קלוריות, 900, איך מתמודדים עם זה? :כועס: :כועס: בעסא! תודה :לאבטוח:
12/04/2019 בשעה 21:12 #159691אלמונילא פעילדבר ראשון, האם שללת בעיה פיזית כלשהי? ממליצה לפנות לרופא על מנת לבצע בדיקות לוודא שאין משהו שיכול להשפיע על הירידה במשקל.
שנית, ממליצה לך לבצע רישום של מה את אוכלת. לתכנן כמה הימים קדימה את התפריט ולרשום אותו מראש, לתקן לפי מה שאכלת בפועל.
בעיית ה”גניבות” ידועה ומוכרת וזה קורה לכולנו, השאלה באיזה סדר גודל. לפעמים אנחנו מדברים על מאות קלוריות שבועיות שמצטברות להן…
האם את בקבוצה? אם כן, מה המליצה לך המנחה?12/04/2019 בשעה 21:12 #159692אלמונילא פעילכשאני מתחילה לקרוא הודעות מהסוג הזה אני בד”כ גם מוצאת את התשובה לבעיה באותה ההודעה. יש לך את התשובות- את פשוט לא מקפידה על התפריט. להיות “בטוח לא מאה אחוז” בתפריט ובתהליך- לא יקנו לך את הירידה שתרצי שתהיה. יש הרבה מאכלים, אפילו ציינת בעצמך, שנדמה לנו שאם רק נאכל מהם קצת זה לא יוכל להזיק. אז במצטבר כל הגנבות הקטנות האלה עלולות לעלות לנו בעלייה במשקל או בעצירה שלו. אני מציעה לך לערוך שבוע באמת מדוגם, בלי לגנוב פה ושם, לרשום כל פיפס שאת אוכלת, להמשיך עם הספורט ולראות אם יש תוצאות. יאללה- את מסוגלת!! בהצלחה :מאושר:
12/04/2019 בשעה 21:12 #159693אלמונילא פעילבד”כ קורה שנתקעים על המשקל, אז התגובה הראשונית היא להתחיל לגנוב, כי הראש הולך לפינה של “אם אני גם ככה לא יורדת במשקל, אז למה שאני לא אהנה מזה קצת על הדרך”. ואז מה שקורה זה שבמקום סתם להיות תקוע מתחילים לעלות ולא מבינים מאיפה.
אז קחי החלטה שאסור לך לגנוב.
קחי החלטה שבמשך שבוע או שבועיים את עושה תפריט 1200 עפ”י הספר. לא עם גניבה של כף אורז, ובלי ארומה ובמבה שהבן לא סיים או ארוחות בחוץ. תקפידי על תפריט מסודר וארוחות שאת שולטת בדיוק מה נכנס לצלחת ולפה שלך. עכשיו זה בדיוק הזמן המתאים, לערוך את הניסוי הקטן הזה.דבר שני, כמו שנאמר לפני- אין כזה דבר תפריט פחות מ-1200. זה המינימום שאת אמורה לאכול ככה שבעניין הזה את לא צריכה לדאוג.
תקפידי כמו שצריך, תכניסי קצת רעל בעיניים.. יכול להיות שבשבוע הראשון לא תראי תוצאה שתיראה לך מאוד משמעותית, אבל אני בטוחה שאחרי שבועיים מדוייקים התוצאה תתחיל להיות יותר מאירת פנים.
בהצלחה ותעדכני 🙂
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.