- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
16/09/2014 בשעה 16:35 #136095
אלמוני
לא פעילאני בת 44 בשנים האחרונות אני מנסה דייאטות שונות וללא הצלחה.
מתוסכלת מהעליה במשקל (עודף של 20 ק”ג) מחפשת נואשות עזרה בנושא.
אני תושבת חו”ל ואין באפשרותי להגיע לקבוצות תמיכה האם יש אפשרות לקבל תמיכה ויעוץ (בתשלום כמובן)בטלפון או במייל.
רוצה להתחיל ולא יודעת ממה …
תודה12/04/2019 בשעה 12:19 #136096אלמוני
לא פעילקודם כל, מצאת את הפיתרון!
את יכולה להיעזר בנו.. לקרוא קצת באתר ואפילו לקבל קצת תשובות במוקד ללא עלות!
הרעיון בכללי הוא לאכול כל 3 שעות, 6 ארוחות ביום לפי התפריט שמתאים לך.
בחירת התפריט נעשית לפי המשקל שלך.. אם את שוקלת מעל 100 את על 1800, אם בין 80 ל-100 את על 1500 ואם את מתחת ל80 את על 1200.
עכשיו תיראי פה בצד את התפריט שמתאים לך.. בכל ארוחה מגיעה לך מנות של כל מיני דברים..
לדוגמא: ארוחת בוקר- מנת פחמימה+ חלבון גבינה
בתפריטים מציעים לך כל מיני אופציות.. אבל אלה רק הצעות ואת יכולה לשנות.. פשוט שזה יישאר פחמימה+ חלבון וכך הלאה לגבי כל הארוחות במהלך היום
יש כאן בצד גם רשימת תחליפים של כל המנות למיניהם..
לא חייבים לעשות ספורט אבל זה טוב לנו לבריאות.. לא בהכרח לירידה במשקל.
חייבים לשתות 12 כוסות מים ביום, גם אם קשה- להחשיב את זה כמו תרופה עד שמתרגלים.
והדבדבן שבקצפת היא המנה המותרת!! פע בשבוע מותר לך לאכול מתי שאת רותה מנה מותרת- זו איזה שהיא מנה ששוה 600 קלוריות- כל דבר שתחפצי בו בעולם! עוגה, פיצה, גלידה, פלאפל, שווארמה- מה שתרצי, רק שלא יעבור את ה600 קלוריות.. כדי לדעת איזה מנות מותרות יש את יכולה לקרוא פה בצד או לבדוק בעצמך על דברים שבא לך..
זהו, תקראי קצת פה בצדדים יש את כל החוקים, אם משהו לא ברור אנחנו כאן 🙂 עונות מניסיון.. ויש גם את אורנה שהיא מנהלת הפורום.
ברוכה הבאה- אני בטוחה שיהיה לך כיף!12/04/2019 בשעה 12:19 #136097אלמוני
לא פעילהכל, אבל ה כ ל תירוצים!
ואני אומרת זאת לא מתוך ביקורת אלא מתוך ניסיון, הניסיון שלי.
אלא אם מדובר בבעיה רפואית כלשהי המונעת ממך לרדת במשקל, אין שום סיבה שבעולם שלא תרדי.
אני מבוגרת ממך עם חילוף חומרים של חילזון ברוורס, עם משקל עודף פי שלושה (!) ממך ועם בעיה בבלוטת התריס, שבגללה אני נוטלת כדורים באופן קבוע כדי לאזן (אחת מתופעות הלוואי שלהם היא השמנה).
נדמה לי שעד עתה עקפתי אותך בסיבוב ובזחילה 😉 זו אינה תחרות (כי כאן אני מפסידה בגדול), אבל הפואנטה שבעניין כבר מגיעה…
יצא לי לעשות דיאטות בחיי וירדתי עשרות ק”ג, אך גם עליתי מבלי להגיע למצב של שמירה על המשקל. הדיאטה האחרונה היתה לפני כעשר שנים.
אולי הייתי ממשיכה במצבי כי זה הפך כבר לאזור הנוחות שלי…. אבל בחודשים האחרונים התגלתה בעיה בברכיי ואני מטפסת ויורדת מדרגות בקושי רב. כמובן שהדבר הראשון שנאמר לי הוא שאני חייבת לרדת במשקל כדי להקל על הברכיים.
ואז הגיעה ההחלטה… וחביבתי, חייבת להיות החלטה. היא חייבת להגיע מתוכך ומתוך התחייבות מלאה שלך לתהליך וזה תהליך.
אין כאן קסמים או תרופות פלא שנבלע ובבוקר מול המראה נראה את בר רפאלי.
יש כאן המון עבודה שמגיעה מתוך רצון לעשות לעצמנו טוב, לשדרג את חיינו.
והדרך אינה מישורית, היא רצופה בעליות ובמורדות. זו ריצה למרחקים ארוכים.
במקום בו אני גרה אין קבוצות של חלי ממן, סוג של חו”ל, אם תירצי, ושמעתי על כך ממישהי שחברה בקבוצה מס' חודשים והמליצה עליה בחום.
אז התחלתי עם עבודת תחקור, ובדקתי את השטח: נכנסתי לאתר ולפייסבוק והתחלתי לקרוא (אני עדיין קוראת).
התחלתי לקרוא תגובות בפורום… בהתחלה לא השתתפתי (כעת אי אפשר להשתיק אותי 😉 ), ובמהלך השבועיים (כי כל זה החל לפני שבועיים) בניתי לי תפריטים לפי נתונים שהבנתי משיחות בפורום.
יש כאן שני פורומים: כללי ומקצועי. נראה לי שאנחנו לא בפורום המתאים כעת, אבל שאלת כאן אז אני עונה 🙂
באופן אישי, אני שואבת מהפורומים המון מידע וגם עידוד ותמיכה.
לסיום, בניגוד לכל הסיכויים שנתתי לעצמי (שקלתי ניתוח לקיצור קיבה לפני שהתחלתי), ירדתי 5.4 ק”ג בשבועיים.
לומר לך את האמת? במימדים שלי, ציפיתי ליותר, אבל אני למדה להסתפק במועט ולהתקדם עקב בצד אגודל, לקחת כל יום ביומו וליהנות מכל הישג.
זהו, אני מאחלת לך הצלחה רבה! :שמח1:12/04/2019 בשעה 12:19 #136098אלמוני
לא פעילאת מבינה למה התאהבתי?
את מבינה למה אני מרגישה כאן בבית? :שמח1:12/04/2019 בשעה 12:19 #136099אלמוני
לא פעילדבורי, הגעת למקום הכי נכון שרק אפשר בו אפשר לקבל “עזרה מרחוק”.
בשם עמית, אסתורי, עפרי וכל היתר, מבקשות שתשלמי לנו בקילוגרמים שירדו.
בוקר, צהריים, ערב, לילה – קשה? נפילה? חריגה? אנחנו פה בשבילך.
חברותי לפורום די סיכמו לך את התוכנית. קיבלת הסבר יפה וממצה.
מציעה לך חברוּת לעט – אם בא לך לרשום לי מה את אוכלת, סבבה.
אם בא לך לדבר בטלפון, עוד יותר סבבה.
הקיצר, כווווווולנו פה בשבילך. וגם אני.
איילה -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.