חדשה כאן ומשום מה לא מורידה.
1 כמה אני צריכה לשקול להוריד? אני גובה 166 משקל 70
2.כמה מורידים בממוצע בשבוע חודש?
3.אשמח לקבל טיפים.
4. אם אני אוכלת לאחר 3.5 / 4 שעות ? זה מעכב ירידה?
5. בזמן מחזור מעלים? האם זה יורד או שצריך להיאבק עם המשקל שעלה? ולמה?
מיואשת ,אשמח לתגובות והרבה תודה…
1. בת כמה את? לדעתי סביבות ה60-64 (תבדקי לפי מחשבון BNI באינטרנט- את צריכה בערך שהוא יעמוד על 22)
2. הממוצע לשבוע הוא חצי קילו- אבל.. אם תשקיעי את יכולה להוריד הרבה יותר מזה
הממוצע לחודש הוא 2 קילו
3. תשקיעי! שימי לב לדברים הקטנים- שם התשובה..
קחי את החוברת/ האתר ותעברי על כל התחליפים, תכתבי לעצמך את התחליפים שאת בדרך כלל אוכלת ותדביקי על המקרר וכל כמה זמן תכיני רשימה חדשה- תרענני
ככה את כל פעם מעדכנת גם את הראש שלך בכמויות
שימי לב שאת לא חורגת בקטנות ולא מכניסה לפה דברים שאת לא בטוחה בהם- רק מה שאת יודעת כמה קלוריות יש בו ושהוא נמצא בתוכנית תכניסי לפה- אם לא אז תשאלי, אנחנו פה 🙂
4. כן.. תקפידי על 3 שעות מקסימום! אל תמשכי את הזמן (אם לא מסתדר לך עם הזמנים את יכולה להקדים את הארוחה- הפער בין הארוחות צריך לעמוד בין 1.5 ל3 שעות.
5. זאת סוגייה שאין לה תשובה ברורה- אני לא עליתי אבל שמעתי על בנות שכן (יכול להיות שהן סתם חיפשו תירוץ) בכל מקרה- לא רלוונטי, אם זו עלייה פיקטיבית את תראי תוצאות שבוע אחר כך..
המשקל שעולה בזמן מחזור זה לא שומן, אלא אם אכלת והתפרעת בזמן מחזור ואז העלייה היא לא בגלל המחזור אלא בגלל שאכלת בזמן מחזור. בכל מקרה העלייה היא כתוצאה מהצטברות של נוזלים בגוף לפני המחזור וכמו שהם מצטברים ככה הם גם יוצאים. לכן, אם את צמודה לתפריט ורואה עלייה אין מה להיות מודאגת אלא פשוט להמשיך עם התפריט וברוב המקרים זה מתאזן בשבוע שלאחר מכן. אגב, לא על כולן זה משפיע, כל גוף לגופו 🙂