חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מזה כמה שבועות אני לא מצליחה לחזור לתוכנית. תמיד אני נופלת אחרי כמה ימים ומתבאסת ולא מצליחה לקום ולהמשיך הלאה. זקוקה לתמיכה ועזרה.

lee maman
    מנהל בפורום

היי זהר, כ”כ מובן מה שאת כותבת, וראשית אני יכולה להרגיע אותך ולבשר לך שבדיוק בגלל הסיבה הזו אנחנו כאן.
    יקירה, זה התהליך…ותהליך כמו כל תהליך רצוף בהמון שינויים.
    יש ימים שאנחנו על גג העולם ויש ימים שקצת פחות. יש ימים שאנחנו שולטות באוכל, ויש ימים שאנחנו קצת מוותרות לעצמנו.
    ולמה כתבתי מוותרות לעצמנו?!
    יש תחושה כזו שלפעמים, מרוב שכ”כ הולך לנו טוב במשהו אנחנו חייבות להרוס את זה, כי אחרת מתחיל לשעמם לנו מעט. זו בדיוק הסיבה שאני חושבת ש”הנפילות” האלה שיש לנו בתוכנית מבורכות. הנפילות האלה גורמות לנו להעריך את עצמנו, לראות כמה אנחנו חזקים, וכמה הכל אבל הכל תלוי בנו. אנחנו האדון של עצמנו.
    איך את מרגישה בימים שאת מצליחה?!
    איך את מרגישה שאת קמה מנפילה?! נכון שזו תחושה עילאית?
    אז בואי נעשה כזה דבר…שימי את הנפילה מאחורייך…ותתחילי את היום עם התפריט כמו שהוא כתוב. את כבר תראי בלילה שתיכנסי למיטה, איך תרגישי טוב עם עצמך.
    אז יאללה, מתחילים?!
    בהצלחה!!!

lee maman
    מנהל בפורום

זהר יקירתי,
    איזו עזרה היית רוצה שניתן לך????
    האם את זוכרת את הסיבה הראשונית שבגללה החלטת לעשות שינוי???
    מה את הולכת לעשות מחר???
    אל תוותרי מתוקה, אנחנו מעריכים את עצמנו הרבה יותר כשאנו לא מוותרים לעצמנו.
    האם את מוותרת???

אלמוני
    לא פעיל

תחליטי שהשבוע את מצליחה לחזור לתוכנית… את אוכלת את הדף… את מכינה מטעמים דיאטטיים טעימים וטובים כדי שלא תרגישי מקופחת… את מגיעה לשקילה בשבוע הבא ורואה תוצאות נפלאות…

את מאמינה לכל מה שכתבתי… את משננת וחוזרת על זה כל בוקר וכל ערב… ומבטיחה לך שתראי תוצאות…

שולחת לך חיבוק ענק מלא אמונה ביכולת שלך לעשות זאת…

:)) רבקהל”ה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות