- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
02/10/2014 בשעה 14:08 #135352
אלמוני
לא פעילהיי לכולם,
אני כבר חצי שנה בחלי ממן ותקועה במשקל…כבר מזמן יכולתי להיכנס לשמירה או לפחות לרדת בצורה משמעותית. זה לא שאני שונאת את עצמי ואת מראי (מה שפעם היה), אני כן חושבת שאני יפה ומושכת, אבל 5-10 יגרמו לבגדים להיות מונחים פיקס וגם אני ארגיש יותר טוב עם עצמי. בחרתי במקום הלקאה עצמית שפעם הייתה מנת חלקי, לשנה החדשה לאהוב את עצמי ולהתייחס ללעצמי ולגוף שלי בכבוד המגיע לו. ולעניין התפריט, אני לפעמים סוטה ואז מקזזת בארוחות אחרות או מדלגת, אני ממש מתקשה להתמיד לאורך זמן. נגיד היום קמתי ואכלתי טוב ואז מצאתי קוראסונים במקפיא (אני לא קונה דברים כאלו הביתה, אבל בעלי נוסע לחברים שלו אז הוא קנה והקפיא) ואכלתי 3!!! (אחרי שהבטחתי לו ולעצמי שאני לא אוכל). אני לא מצליחה לשלוט בעצמי שיש לידי דברים טעימים, או שנפגשים כל החבר'ה ויש במבה-ביסלי על השולחן וכולם אוכלים ולא בא לי שהדרעק הזה יהיה המנה המותרת שלי ואני עדיין אוכלת ואוכלת. ואנחנו טסים לירח דבש עוד שבוע והייתי בפנטזיה שאני אוריד ואכנס לבגד ים שקניתי וארגיש כיף להצטלם כל הגוף (מה שכמובן לא יקרה). כן אני אלבש בגד ים אבל זה לא אותו דבר ונמאס לי כבר לא להצליח, ולהיכשל וכל פעם לעשות את המעגל הזה שמצליחה-נכשלת-מרימה ידיים-טוחנת-שונאת את עצמי-שומרת-מצליחה וכן הלאה…איך מתמידים??? (1.68, 77.4 ק”ג)12/04/2019 בשעה 12:04 #135353אלמוני
לא פעיללא יכולת לתאר טוב יותר את המעגל המסריח הזה: מצליחה-נכשלת-מרימה ידיים-טוחנת-שונאת את עצמי-שומרת-מצליחה. שמא הופרדנו בלידתנו?
אי שם בתהליך אנחנו מגיעים לכמה תובנות – אקסיומות שהן אישיות לנו.
יש לי שתי אקסיומות שחיות איתי יום-יום, שעה-שעה:
1. אם הפיגוע נמצא בבית – אתפוצץ עליו. קפוא, מחומם, שרוף, נפל על הרצפה – בסופו של דבר זה יגיע לפה שלי.
2. כשיש באזור שלי אוכל שהוא לא קשור לתוכנית, ואין חלופה באופק – אני מתבלבלת ומסתערת.
(יש עוד אקסיומות, אבל אסתפק בזה לעת עתה… :שמח1: )
תראי, זה ממש לא משנה מי הכניס את הקרואסונים הביתה. בעלך, החברים של בעלך, אמא שלך או המנקה. לא רלוונטי. זה שם? בסופו של דבר את תפלי על זה.
ביתך הוא מבצרך. רוצה להצליח ולהתמיד? נקי פינות חשוכות ופריזרים מזמינים :עצוב:
כשאת מתארחת / מארחת, במיוחד כשמדובר בחברים שאיתם הלא מרגישים הכי בנוח, תדאגי שתהיה צלחת עם ירקות חתוכים: מלפפון / גזר / עגבניות שרי / פלפל / שומר. הכל הולך. תראי לבד שידך תושט לעבר הירקות לפני שהיא תיגע בביסלי. למה? כי יש חלופה. גם טעימה וגם לא יצאת מסכנה.
דברי עם בעלך הטרי והסבירי לו שגם אם יקפיא או ישחק במשחק החבילה ויסתיר את האוכל בתוך 14 קופסאות – את כבר תמצאי. למה? כי כשהג'ננה תוקפת, אנחנו לא רואים ממטר ומסתערים.אבל הכי הכי חשוב – את טסה לירח דבש כלומר את נשואה טריה. מזל טוב!
ירח דבש יש פעם בחיים. סעי, תהני וכשתחזרי… נדבר.
ברכות חמות לרגל נישואייך. שיהיו תמיד ברוח הפשרה, האמון וההבנה. 🙂
איילה -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.