אני כל פעם נופלת
וכבר נמאס לי
ואין לי כוח
ואני מתה להגיע למטרה בצורה מטורפת
אבל זה כבר היאוש . כבר אין כוחות . ומתגעגעים לזלילות המטורפות ופשוט חוזרים אליהם בידיעה שזה מזיק לי וכאילו לא אכפת.
ואני יודעת שאכפת אבל לא , אני ממשיכה בטעות .
זה כבר עובר כל גבול ואני כל פעם מענישה את עצמי ולא יודעת איך להמשיך.
חודשיים אני קמה ונופלת. עד פסח הכל הלך פיקס גם הירידה.
ומאז כבר חודשיים אני במצב כזה .
ויש את הסופי ימים האלה שאני אומרת לעצמי “זהו זלילה אחרונה עכשיו נפרדים מהבהמתיות” , מגיעה חדורת מוטיבציה ביום המחרת ואז שוב ,נפילה.
די אין לי כוח כבר . מה אני עושה אחת שרוצה להגיע למטרה ונותנת לעצמה סטירות בלי סוף ?
מרגישה בדיוק אותו דבר, אין קשה יותר מהמלחמה הזו ועוד בידיעה שזה יימשך כל החיים, גם עוד 10 שנים נהיה באותו מקום, לאכול? לא! להלחם, אני כל כך מבינה אותך, יהיה בסדר אנחנו תמיד חזקות ומנצחות, אני אחרי שבוע עליתי היום למשקל לא ירדתי גרם ומה עשיתי הענשתי את עצמי וכל היום בלעתי, מאמי מחר יום חדש אזרי כוחות כולנו לוחמות.
ירקות בשלל צבעים
שעועית ירוקה , מוקפצים
אפשר גם לנסןת להתעסק במשהו אחרלעיתים השעמום מביא אותנו לאכילת יתר או סתם מצב רוח לא משהו שהמתוק יפצה עליו במקרה כזה קחי חטיף אנרגיה שוקולד של אנרגי עד 100 קלוריות שתי מים ,קני לך דיאט nestea מרענן ולא להשבר!באהבה יעל
ומתחילה רק למלא את עצמך באהבה…יום יום דקה דקה…
מפסיקה להיות במירוץ אחרי המשקל..ומתחילה להנות מהתוכנית…אבל באמת להנות….ואז ההצלחה תגיע…
בהצלחה:) הכל בראש…
אני בטוחה שאת מכירה את הטכניקה בעל פה…
מאמינה בך
המלצה – חטיפי אנרגי עם שוקולד עד 100 קלוריות בתור מנת פחמימה זה ממש כמו שוקולד..
אני לא יודעת מה הקשיים שלך אבל אם את כבר בקבוצה פתחי את חוברת הקסמים ותגלי אוצרות נפלאים