חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני ירדתי 15 ק”ג וכבר חודש שאנ י מחוץ לתוכנית , מגיעה קבוע למפגשים וכאילו לא שם ולא שם אני לא מצליחה לאסוף את עצמי חזרה הצילו!!!!!!!!

אלמוני
    לא פעיל

לא חבל על 15 ק”ג שירדו מי כמונו יודעים שדם יזע ודמעות עעמלת עבור הירידה הזאת. תקחי לעצמך משימות קטנות. היום אני אחזור לשתות מים סמני וי מחר אתחיל לצעוד סמני עוד וי אכין לי מראש 6 ארוחות מתוכננות ליום אחד וכך יעבור לו יום ועוד יום וכשתבואי להשקל בשבוע הבא ותראי את הירידה הטקנה ביותר זה יתן לך את המטויבציה הלאה מי כמוך יודע שרק את יכולה לעזור לעצמך. וכמובן שכולנו נעזור לך אז בהצלחה !!

אלמוני
    לא פעיל

גם אני הייתי באותו מצב. ממליצה לך לעבור לדף 5 הודעה שלי מיום 1.12 שעה 19:15 קבלתי תשובות ממש מחזקות ואני בדרך כבר יומיים מלאים ושלמים ולא אזוז ממנה בקרוב. תקראי כאילו הן מתכוונות אליך. בהצלחה גדולה.

אלמוני
    לא פעיל

קחי את החוברת תקראי אותה מהתחלה עד הסוף
    תחשבי למה היגעת לתוכנית ביום הראשון איזה מטרה היתה לך
    רצית להיות רזה
    אז קדימה חשבי שת בדרך לרזוןןןןןן
    ואז קחי נייר ודף ותתחילי לרשום והצלחה רוסנה

אלמוני
    לא פעיל

היי מיכל…
    אני מושיטה לך ואפילו זורקת לך גלגל הצלה !!! תפסי אותו !!
    יש לך שתי אופציות….לנתח ולחשוב על כל דקה שאת לא בתוכנית ולצרף לכך רגשות שליליים שלא עוזרים כגון ייסורי מצפון, כעס ותסכול…או לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב (יש שיר כזה לא?)
    ולהתחיל את התוכנית כאילו זו הפעם הראשונה שאת רואה אותה, נסי להזכר בפעם הראשונה שנכנסת לקבוצה של חלי וקיבלת הדרכה על התוכנית….באותה התלהבות, שמחה, תקווה ואמונה התחילי הפעם…הניחי את הדף אל מול עינייך, קראי בשקיקה כל מילה, הכנסי לאני מאמין של חלי, קראי אותו שוב ושוב…ושנני כל מילה כאילו נאמרה אלייך באופן אישי..(למרות שזה כך תכלס)..
    לכי לעשות קניות, מלאי את הבית בהפתעות במסגרת התוכנית….
    ופשוט אמרי לעצמך שזה מגיע לך ושאת תנצחי את השומנים ותוסיפי עוד ק”ג חברים לעצמך…..
    בהצלחה
    איה

אלמוני
    לא פעיל

כל יום שעובר אינו חוזר נצלי את המחר להתחיל מחדש כדי שבעוד שבוע ההרגשה שלך תשתפר.
    ההתחלה היא הקשה לאחר מכן הכל זורם

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות