חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם. אני לא יודעת למה אני לא מצליכה לרדת כל שבוע.אני עושה את התפרית.עפילו אוכלת פחות וגם לא אוכלת מנה מותרת.לא מבינה למה?
    אני מאוד עסוקה גם עובדת וגם לומדת ולפמים לא יוצא לי בידיוק לידייק אם השעות.ואני מרגישה שאני מתחילה לישבר .מיתחשק לי לאכול דברים טעימים.מה אני עושה הצילו.

אלמוני
    לא פעיל

הי דורית
    קודם חשוב לאכול מה שכתוב ולא לאכול פחות
    תאמיני שאם תוכלי פחות לא תרדי
    החוכצה היא לאכול את כל הארוחות וגם את המנה המותרת
    ולכולנו יש רגעים שנשברים ורוצים לאכול את הדברים הטעימים
    אבל הטעם הכי כיף הוא הטעם של הרזון
    היום אני רזה ואן על הטעם הזה
    אז כל פעם שאת הולכת להישבר דברי אם אצמך ותגידי לאצמך מה יותר חשוב לאכול או להיות רזה
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

בדיוק בגלל הסיבות שרשמת את לא יורדת במשקל. לא סתם כל אחת מאיתנו מקבלת תפריט עם ערך קלורי מסוים. כדי שהגוף יבצע תהליך פירוק שומן הוא חייב לקבל מספיק מזון ומספיק מים כדי לבצע את התהליך. אז תתחילי לאכול את כל הארוחות והפריטים שמגיעים לך….כולל מנה מותרת…
    אני מציעה שתקחי דף ועט ותבצעי רישום ותעשי וי ליד כל ארוחה שאת אוכלת, על מנת שתזכרי לאכול את הכל…אחרי שבוע שלם בתוכנית….עם כל הארוחות ובלי קיזוזים ושטויות…הירידה תתחיל להגיע..לא לדאוג, זה לא נעלם לשום מקום…
    לעבודה קשה יש תוצאות…
    ולגבי הדברים הטעימים, אני כל הזמן אוכלת דברים טעימים, צריך פשוט לדעת להכין ולבחור…תכנסי למתכונים, תבחרי דברים שאת אוהבת ותבשלי….
    בהצלחה
    איה

אלמוני
    לא פעיל

חחחחח זה הדבר היחידי שאני יכולה להגיד לך.. שואלים בנאדם אחד, אחרת זה באמת מבלבל.. אני אומרת, לכי על בטוח ותאכלי רול רגיל ופעם ב… פוטומאקי.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות