חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי חבריםות….
    אני כבר 3 שבועות עושה את התוכנית מרגישה איתה טוב וגאה בעצמי על ההצלחה.
    אבל ככל שעוברים הימים אני מבינה דברים שקשורים למחלה הזאת שלכולנו יש. יודעת שתמיד בראש אהיה שמנה. וזה מעציב אותי. מאוד. אני עובדת עד שש כל יום. ובעבודה אין לי בעיה בכלל לא חושבת על אוכל מרוב שאני עסוקה. אבל אז… אני באה הביתה. והבית ריק.
    אני גרה עם בן זוג בדירה שכורה רחוק מהמשפחה ורחוק מכל חברי הילדות…
    ואהוב ליבי עובד ערבים. כל יום… הוא חוזר באמצע הלילה כשאני ישנה ואני יוצאת מוקדם בבוקר כשהוא ישן.
    וכל יום אחרי השעה שמונה בערב כשאני אחרי מקלחת וכביסות ולהכין את הקופסאות והאוכל למחר וניקיונות וסידורים אני יושבת לבד מול הטלויזיה ורק חושבת מה לאכול וכמה… משתגעת מהמחשבות האלה. ויש לי אויבים בבית. יש עוגה ויש מתוקים. זה שאני בדיאטה לא אומר שהוא צריך לסבול נכון?!
    ומרוב שזה מדכא אותי אני כל לילה הולכת לישון מוקדם רק מחשש שאפול ואוכל… מוצאת לעצמי תעסוקות שבוע שעבר שלושה ימים רצוף הסתובבתי בקניון ובדיזנגוף ואיפה לא…ורק קניתי וקניתי… בסוף אגיע למשקל יעד עם מינוס כמו כל גרם שהורדתי… וזה מעצבן אותי למה אני ככה??? למה אם יש לי עוגת שוקולד במקרר אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליה?? לא יכולה להיות רגועה עד שלא אוכל ממנה???
    אני לא נשברת אני יודעת שאני חזקה והתענוג הרגעי לא שווה את זה.אבל זה קשה. כי הייתי רזה תקופות ארוכות. אבל בראש תמיד נשארתי שמנה. ואת זה יותר חשוב לי לרפא. כי זה פשוט משגע אותי!! ההתעסקות באוכל. נמאס לי להתעסק בזה. ואפילו התוכנית זה סוג של התמכרות. לחשוב כל יום מה אכלתי ומה אוכל וכמה הורדתי וכמה אוריד…
    המחשבות קשות. ההתעסקות הבלתי סופית מאז שאני זוכרת את עצמי. באוכל. מהרעבה לבולמוס. רוצה שזה יגמר.
    עצוב לי לדעת ולהבין שכל השנים האוכל היה מזור לבדידות ולשעמום.
    תודה על התמיכה הפורום באמת עוזר…
    ובהצלחה לכולם מחר שקילה בעזרת ה' נצליח!!

lee maman
    מנהל בפורום

מתוקה שלי!
    איזה שיתוף! איזו כנות! תודה לך!
    גם אני, כמוך, חולה במחלה הזו. ואיך אני יודעת???!!!!
    אני כבר 4 שנים בתהליך הזה וכל שבוע כשיש לי מנה מותרת, כשמגיע היום שבו אני כבר יכולה לאכול אותה..אני לא מצליחה לישון עד שאני לא אוכלת אותה: הולכת למקרר וחוזרת…הולכת להתקלח..וחוזרת…הולכת לישון וקמה….
    עד שאני אוכלת אותה..ואז אני יכולה לישון….
    כי מגיע לי מנה מותרת..וכשמנמודה כשמגיע לי אני רוצה לאכול….אז..אכן..זו מחלה….
    ובכל זאת יש לה תרופה.
    התרופה שלי היא התוכנית של חלי!
    התרופה שלי היא קבוצת התמיכה!
    התרופה שלי היא לאכול 6 ארוחות ביום!
    התרופה שלי היא לאכול כל שלוש שעות, שוב ארוחה!!
    התרופה שלי היא לצאת מהבית לפעילות גופנית!
    והתרופה שלי היא ממש בטעם טעים!!!!!
    טעם של עוד!!!
    רפואה שלמה…..

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות