הכנתי אתמול את פשטידת הקישואים והיא יצאה טעימה מאוד. כיוון שהחלטתי לא לגעת במוצרים העשויים מקמח לבן ולא להכניס אותו למתכונים ,החלפתי את הקמח הטופח בשלוש כפות קמח שיפון מלא +אבקת אפייה . כמו שאמרתי יצא מעולה. משה
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך