חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בימים האחרונים אני מרגישה רעב לא נורמלי. אוכלת ולא שובעת. או ששובעת אבל לא מספיק לי. מנסה למלא את הנפש, מנסה להביא את הגוף לרוגע ונעימות. אוספת את עצמי ושוב נופלת. ככה כבר מלא זמן.. ובינתיים עולה ועולה במשקל :עצוב:
    אין לי כוח להתלונן עוד עד כמה מר לי ורע לי. אני יודעת שהכל פסיכולוגי והרעב הוא לא רעב אמיתי..
    כבר לא יודעת איך לעזור לעצמי.. אני חלשה מאוד מול הפיתויים, מה שפעם הייתי כמו ברזל. אין לי כבר מאיפה לשאוב כוח.. ובנוסף להכל נראה לי שאנשים ממש אוהבים את זה. אני נחלשת והם שמחים על זה. תטעמי פה, תטעמי שם, איך לא אכלת מזה, את חייבת לטעום מזה, את מפסידה – הכל מלכודות של רוע. ואני נופלת בהן..
    לא מפילה הכל עליהם. אני חלשה כרגע. וזה בסדר להודות בזה.. אולי זאת הנקודה שממנה אני צריכה להתחזק. להראות להם שזה לא יילך להם.
    ועם החגים האלה עכשיו.. :עצוב:

סורי על החפירה.. אני אשמח אם מישהי תציע איזו דרך לצאת מזה..

נעמה
    משתתף

אני, שהייתי מלכת הדיאטות, זאת שיכלה להתחיל בכל פעם מחדש, רק בהחלטה, הגעתי למשקל שיא, מבלי יכולת לקחת את עצמי בידיים, למרות שידעתי שאני מוליכה עצמי לאבדון פיזי ונפשי.

וכמוך, היה נדמה לי שאנשים מתענגים על זה, ומפתים אותי להשמין עוד… עוד… ועוד, כאילו שזה סוג של ניצחון בעבורם, לראות את זאת שהפכה להיות גורו הדיאטות והמודל לחיקוי, משמינה בשנית.

והייתי חלשה, וחסרת בטחון, ואפשר לומר שאפילו נגעלתי מעצמי. עד שהבנתי: אנשים יכולים להיות טובים, ויכולים להיות רעים. זאת הבחירה שלי אם אני נותנת להם לשלוט עליי, לטוב ולרע.
    הנפש שלך לא תתמלא אם תמשיכי לאכול ללא הכרה, הגוף יהיה רגוע לשבריר שניה, ואז ימלא את הנשמה בחרטה ובשנאה עצמית. עזבי, את לא צריכה את זה.
    קבלי החלטה, תזכרי בחוזקות שלך, בזמנים בהם היית חסינה מפני פיתויים, ותשנני לעצמך שאת משחזרת את ההסטוריה, כי זה מה שאת רוצה- להיות במקום הזה, הגבוה והחזק (והרזה), לא במקום של אכילה רגשית, חוסר בטחון ו”לעג” הסביבה.

לא כדי להראות לאלה שסביבך שהם לא יוכלו לך, אלא כדי לשים את עצמך ואת הצרכים האמיתיים שלך במרכז, ולא לספור אף אחד תוך כדי תהליך. לא את אלה שלא יודעים לפרגן, בכל אופן.

הכל בראש, לא בשמים….
    בהצלחה ושנה טובה ומאושרת 🙂

אלמוני
    לא פעיל

רצוי שתכניסי לראשך ולליבך דבר אחד:
    לא בזכות מחמאותיהם של אנשים (עד כמה שנעים לשמוע אותן) תרדי במשקל, ולא בגלל דבריהם תעלי במשקל.
    האדם היחיד שמחליט ופועל בעניין הוא את ורק את.
    יש בזה יתרון וגם חיסרון: כשאת יורדת, את בהחלט יכולה לפרגן לעצמך כי עבדת קשה והתוצאה ניכרת. וכשאת עולה, האדם היחיד לו מגיע נבוט בראש זו את :שמח1:
    אז תני לעצמך נבוט בראש והמשיכי הלאה.
    וכשמישהו אומר לך משהו שגורם לך להתנגד לו או לחוש רע אתו, אמרי לעצמך (כמו בפרסומת שהיתה פעם): “אתה לא מחליט עליי!” :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

במהלך התוכנית שהרגשתי שאני חלשה מידי כדי לעמוד על שלי וכמה שניסיתי נפלתי פעם אחר פעם
    החלטתי להכנס לשמירה קודם הזמן , לא לרדת רק לשמור על המשקל
    כהמצב רוח הרע עבר והצלחתי לאסוף את עצמי שוב הסתערתי על המטרה וירדתי עוד .

קחי את זה כאופציה אחרונה אבל כאופציה.
    שולחת לך איחולי שנה טובה
    ותודה על כל העצות שלך, המדהימות אני חייבת לך הרבה.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות