- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
10/09/2014 בשעה 9:05 #136406
אלמוני
לא פעילהיי,
אני מאוד אשמח לעצה, כי התחלתי את הדיאטה לפני שבועיים ועוד לא ירדתי בכלל, למרות שאני מאוד מקפידה למעט העובדה שאני בדרך כלל לא מגיעה לארוחת לילה…
אני בגובה 1.74 שוקלת 78.5 ועושה ספורט 3 פעמים בשבוע. התפריט שלי דיי קבוע:בוקר – 3 פתית של 18 קלוריות + מריחה דקה של גבינות עד 5% + ירקות
ביניים – תפוח ענבים מדודים בכוס חד”פ
צהריים – אורז מדוד בכוס חד”פ תפוח אדמה חצי בטטה + חלבון לפי התפריט + ירקות מבושלים (ירקות בתנור, או למשל תבשיל של עגבניות, חציל, קישוא, במיה). אני דיי מאמיסה בירקות המבושלים ויוצאת מלאה מארוחת הצהריים, ברמה שארוחת הביניים השנייה אני אוכלת כי אני “אמורה” ולא כי אני רעבה
ביניים – תפוח + 3 פתית
ערב – 3 פתית עם מריחה דקה של גבינות עד 5% + שקשוקה מביצה אחת ביצת עין אחת בכפית שמן
לילה – בדרך כלל לא אוכלת כי א. ערב יוצאת לי ב10 בלילה. לפעמים אוכלת ארטיק קרח 80 קלוריות או מעדן דיאט 56 קלוריות
במהלך היום אני שותה בסביבות 3 ליטר מים, וביום שאני מתאמנת אפילו 4 (!)אשמח מאוד לשמוע אם אני עושה משהו לא בסדר או שיש משהו שכדאי לי לשנות…
הרבה הרבה תודה מראש!12/04/2019 בשעה 12:25 #136407אלמוני
לא פעילקצת תגווני. תוסיפי בערב סלט, מוקפץ. תחליפי את הפתית בדברים שווים יותר.
חוץ מזה נשמע מעולה.
אני אוכלת דיי דומה ויורדת.
המשיכי עם הספורט.
מה את עושה? איזה ספורט? מומלץ אירובי וגם אנאירובי12/04/2019 בשעה 12:25 #136408אלמוני
לא פעילאת לא מאוד מדייקת ואולי זו הסיבה שאת לא יורדת במשקל.
אז בואי נראה. לגבי הבוקר- תתחילי לאכול 4 פתית ולא 3 (מה רע?) ותדייקי בכמות הגבינה, זאת אומרת, לא 'מריחה' אלא ממש 2 כפות גבינה שטוחות, כמו שמגיע לך. לפעמים דווקא זה שאנחנו מחסירים מהגוף את מה שהוא צריך יכול למנוע ירידה במשקל.
ביניים- אחלה
צהריים- גם אחלה. אולי רק תנסי לא להתפוצץ בארוחה הזו ולאכול ירקות בכמות שפויה. כשתרגישי שובע, תפסיקי.
ביניים- שוב, 4 פתית. הייתי ממליצה גם לגוון בתחליפי פחמימה ולא להתקבע רק על פתית. גם הגיוון באוכל הוא דבר מאוד חשוב לתהליך ירידה במשקל.
ערב- שוב הפתית, שוב הגבינה- לדייק ולגוון.
לילה- ל א כ ו ל. לא להחסיר. אם יוצא לך מאוחר מדי, תאכלי אותה שעה וחצי אחרי ארוחת הערב. להפסיק לאכול ארטיק קרח 80 קל', הוא לא בתכנית.אז מעבר לכל זה, תני לגוף שלך הזדמנות להתרגל למצב החדש ותנסי להתאזר בסבלנות. אני בטוחה שאם תקפידי לאכול בדיוק כמו שכתוב בתפריט, הירידה תגיע! בהצלחה! :קול:
12/04/2019 בשעה 12:25 #136409אלמוני
לא פעיליש לך עבר עם דיאטות? הגוף לא רגיל לאכול ככה.. לאט לאט, תני לו להתרגל.. תמשיכי לדבוק בתפריט למרות שזה קשה בלי לקבל תוצאות אבל זה יגיע.. עוד קצת.
ובלי קשר, תגווני!!
כל יום זה מה שאת אוכלת?1
מה העניינים עם הפתית? תגווני יקירה.. יש כל כך הרבה תחליפים, תתפרעי עליהם.. כל תחליף כולל ערכים שונים (גם אם הם באותה קטגוריה) -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.