חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הייתי בשבת אצל חמותי, וגיסתי שלומדת שף קונדיטור, הכינה את הדברים הכי שוים מהלימודים, היו שם עוגות עוגיות וקינוחים בכמויות ובצורת הגשה מגרה.
    החלטתי שאשרוד ויהי מה, הבאתי לעצמי אוכל מהבית, ואכן בארוחה הצלחתי!
    ואז הגיעו המתוקים, ויש לי חולשה אדירה למתוק! זה היה אמור להיות המותרת שלי. אז לקחתי כמה ביסים מכל קינוח ועוגה, אבל זה היה חזק ממני!!!!!
    לא הצלחתי להפסיק ואכלתי כמו…….. :עצוב:
    והחלק המעצבן שכולם אומרים לי: יעל את יפה ורזה את סתם עושה דיאטה, את בחיים לא תמיני…..” וכמו טיפשה אני ממשיכה לאכול.
    זכרתי אתכן פה בפורום כמה גיבורות אתן, ושיכולות לשרוד חופשים ומלונות, והרגשתי עוד יותר מטופשת וסתומה.
    בבוקר, כבר באוטומט לקחתי שוב!
    ועכשיו אני כ”כ שבורה!!!! מתחרטת נורא!!!!!!!!!!!!
    אכלתי כמויות שבן אנוש לא אוכל :סחרחורת: :לאבטוח: :עצוב:

והכי דפוק לי ומבאס, שאני מוזמנת להיות מרצה אורחת בכנס אדריכלים ומעצבים מאוד יוקרתי ונחשב ביום רביעי עוד שבוע וחצי.
    אני המרצה הכי צעירה שם, וחשבתי שאהיה גם הכחי יפה ורזה, ובידי הרסתי.
    כבר הייתי מרחק נגיעה ממשקל היעד, נשאר לי 120 גר' וזהו.
    וברוב טפשותי אכלתי, בטח עליתי 7 קילו!

לא בא לי כלוטם ולא רוצה ללכת לכנס ברביעי!
    הרסתי הכל :כועס:

אלמוני
    לא פעיל

תירגעי!!! את בטוח לא עלית 7 קילו. אין סיכוי שאכלת 50,000 קלוריות שזו הכמות שהיית צריכה לאכול על מנת להעלות 7 קילו.
    בכנס עוד 10 ימים את תהיי יפה ורזה ואף אחד לא ישים לב אם עלית או ירדת 120 גרם. תאמיני לי!!!
    תחזרי לתוכנית מסודרת וגם העודף הקטן ירד מהר מאוד.
    כעס עצמי לא יתרום לך לכלום. אין תועלת שאנחנו מדברות אל עצמנו בצורה קשה. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

תירגעי!!! את בטוח לא עלית 7 קילו. אין סיכוי שאכלת 50,000 קלוריות שזו הכמות שהיית צריכה לאכול על מנת להעלות 7 קילו.
    בכנס עוד 10 ימים את תהיי יפה ורזה ואף אחד לא ישים לב אם עלית או ירדת 120 גרם. תאמיני לי!!!
    תחזרי לתוכנית מסודרת וגם העודף הקטן ירד מהר מאוד.

אלמוני
    לא פעיל

חרגת. אז מה. זה לא יתבטא בשקילה השבועית. חזרי לתכנית ותוך יומיים זה יתאזן. מקסימום, רק בשביל ההרגשה הטובה, צאי להליכה קטנה היום.

ודברי אל עצמך יפה. את לא מטופשת ולא סתומה וחריגות, כמו גם התקפי אכילה, קורים לכולנו. קומי, נערי את האבק (כמו שחלי אומרת) וחזרי לתכנית.

יום טוב יעל 🙂 you can do it !!! :מאושר: :מאושר:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות