חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני מיואשת!!! אני בשבוע הראשון שלי ירדתי 1.1 ק”ג והשבוע אני הייתי מצוינת פשוט תותחית אכלתי כמו שצריך בראשון בשני בשלישי (בשלישי גם אכלתי את המנה המותרת) רביעי הייתי גם תותחית ואפילו חמישי, ואתמול בלילה (חמישי) עליתי על המשקל בבית ומה ראיתי שכלום לא השתנה!!!!!! אז היום הייתי כל כך מדוכאת שהחלטתי שבגלל שהיתה לי היום תחרות בטניס וזה נפל על שעות הצהרים החלטתי שלא לאכול צהרים אז בסוף לא רק שנישנשתי כל כך הרבה גם אכלתי את הארוחת צהרים , לא יודעת איך להגיע לפגישה ביום ראשון עם עלייה ?!?! בנוסף להכל אימא שלי ראתה אותי אוכלת ואמרה לי די את סתם משלמת על הפגישות תפרשי וכאלה וכעסה עליי , היא רק “עזרה” לי לערער עוד יותר על עצמי, האם יש סיכוי שאי פעם אני צריכה להגיע למטרה שלי? אני יודעת שזה נשמע ממש רע אבל אני לא באמת מאמינה שאני יצליח לעשות את זה, יש לי ראש של שמן 🙁

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל את במקום הנכון! ועכשיו, למה היאוש?ולפני כן, למה עלית על המשקל? את לא יודעת שכל משקל מראה מספר אחר? למה יש קבוצה ומסגרת אם לא להשקל פעם בשבוע?!
    דבר נוסף- תרוצים להשבר יש 1001 רק צריך לשים אצבע ונמצא אבל! אכן הצטרפת לקבוצה של חלי ממן היות והמטרה היא לשנות הרגלים ולהבין שיותר אין לנו למה להשבר כי כאן אנחנו אוכלים כל מה שהגוף שלנו צריך, מפנקים אותו ויורדים!
    לגבי ההערות של אמא – עזבי , לפעמים ההורים לא יודעים מה לומר ועושים נזקים ולכן יש לנו את המדריכים המדהימים של חלי ממן אז מה אכפת לנו בכלל מה כולם אומרים? ואת רק תוכיחי בעיקר לעצמך שנרשמת כדי לעשות שינוי והנה את כבר בדרך הנכונה!
    אז בואי תאספי את עצמך, תשחררי את כל האנרגיות השליליות והמחשבות התבוסתניות, תמשיכי לך בדרך הטובה ובלי ייסורי מצפון.. תמיד תחשבי שגם אם את נורא רעבה , כל שעה וחצי ולכל היותר שלוש מגיעה לך ארוחה ולא רק זה גם פינוק פעם בשבוע ארוחה טובה וטעימה!
    בהצלחה מתוקה , אני כן מאמינה שנרשמת לא לחינם ושהכסף הזה יניב תוצאות מעולות

אלמוני
    לא פעיל

ותסתכלי בסיפורי הצלחה… אפשר לעשות את זה 🙂
    וגם את יכולה לעשות את זה! 😉
    זה לא תמיד קל, וזה לא תמיד מראה את התוצאות שאנחנו רוצים לראות, ולכן ממשיכים! עד שהתוצאות יבואו…

תחשבי שמשאית עם מיליון שח! הייתה בדרכה אלייך, מיוון, והייתה נתקלת בהמון “מכשולים” בדרך, מחסומים, בדיקות, פקקים, מבטים של אנשים, אבל לא היית מוותרת נכון? היית מחכה לה בכיליון עיניים ועושה מה שצריך כדי שתגיע אלייך,
    זה אותו דבר פה! ופה עוד יש לך פור כי זה תלוי רק בך!:)
    מבינה אותי? ירדת יפה מאוד קילו מאה! עשית את התכנית במלואה כבר חמישה שבועות ברצף! תמשיכי, תני לגוף להבין מה את רוצה ממנו עכשיו, הוא יבין בסוף! מבטיחה לך 😉
    ואל תשקלי בבית!! זה כמו לאכול…עוד מותרת.. :שמח2:
    והצעתי אליך מיוש, אל תחפשי את האישורים אצל אחרים, תראי אותם בעצמך עלייך!
    אף אחד לא יכול להפריע לך בדרך למטרה! היא שלך ולכן רק את “שולטת” בה!
    תדעי את זה..
    :שמח2: :אוהב: 😉

אלמוני
    לא פעיל

כולנו פה עם אותו ראש. הראש של השמן אומר אה רזיתי מאה גר' אני מסכן אני צריך לאכול משהו. אה עשיתי ספורט כל הכבוד לךי בואי נצ'פר את עצמי במאכל כלשהו. הראש של השמן רץ לטבוע באוכל ולאכול כי הוא בחיים לא ירזה כי אין לו סיכוי. הראש של השמן הולך לאוכל כשעצוב לו, שמח לו, מודאג לו, לחוץ לו ועוד. את רואה זה הראש של כולנו. המטרה שלנו היא לשנות את הראש הזה. וגם כשנופלים לדאוג שלא נצלול כי זה הכי קל באותו הרגע אבל אז בסוף אנחנו מרגישים בתהום. כולנו נופלים אבל השאלה היא מתי את עוצרת בנפילה אחת או בתהום. תחסמי את אוזנייך מדיבורים שמורידים לך את המוטיבציה ותמשיכי את תצליחי. הראש שלך ושלנו בסוף ישתנה :לשון:

אלמוני
    לא פעיל

מאיה יקירה,
    את רוצה? רוצה לרדת במשקל?
    קודם כל תגרשי את הייאוש ואת חוסר האמון.
    כמו שכתבה לך דניאל, לרובנו יש ראש שמן ואני כבר השלמתי עם זה שהראש השמן יישאר לעד, השאלה היא איך(!) אני מתמודדת איתו.
    תאמיני במאיה – במאיה שמסוגלת :מאושר:
    איך תאמיני? תציבי מטרות קטנות, תעשי את המקסימום מבחינתך לעמוד בהן, תהיי מאורגנת מבחינת אוכל ותאכלי את כל הארוחות – כשתראי תוצאות, אפילו קטנטנות, את תאמיני שמאיה מסוגלת.
    ו… אל תתביישי להגיע לקבוצה, גם אם עלית – בקבוצה את תקבלי כוח לעוד שבוע.
    תחשבי – מה יהיה אילו… אילו לא אגיע לקבוצה? אילו אוותר לעצמי?
    בהצלחה :מאושר: 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אני בשבוע הראשון ירדתי קילו 900 ועליתי שבוע אחר כך את הכל בחזרה .. ועכשיו אני רק עולה ועולה !!!גמאני בקטע שאני מוותרת לעצמי ואומרת שזה לא ילך לי … אבל אנחנו צריכות לקחת את עצמנו ביידים !!! כי זה באמת משהו שאנחנו רוצות ..!!!ואת משחקת טניס זה פשוט מצויין !!!דבר ראשון תבואי לשקילה עם חיוך !!אין שלמות בעולם כל אחד גונב לפעמים !!המשקל לא משקר!!את תראי את התוצאה ותמשיכי הלאה …יש שבוע של עליה ושבוע של ירידה ..!!וזה תהליך !!:)קטן עלייך !!

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות