חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי שלום, בת 34 גובה 1.66 שוקלת 70 ק”ג רוצה לרדת ל-57 ק”ג. נושאת בהיסטוריה שלי מליוני דיאטות, סוגי תזונות שונים וכו', בעבר השלתי משקל רב אך בעיקר כי לא אכלתי. עשיתי את הדיאטה של חלי ממן במשך 3 שבועות לפני כ-10 חודשים ולא ירדתי במשקל ואף עליתי מעט בזמנו, אולם לאחר שיחה עם חברה התברר לי כי ייתכן ולא הקפדתי היטב על הכמויות, לכן חזרתי לפני 10 ימים לדיאטת חלי ממן 1,200 קל' והפעם – מקפידה על הכמויות/קלוריות והכל, אך עדיין לא השלתי ממשקלי ולא גרם אחד…. 🙁

משלבת ספורט כמה שניתן – בערך שלוש פעמים בשבוע, מידי פעם רצה קצת ועושה אימוני כוח, אולם רוב היום בישיבה במשרד..

דבר נוסף – גילוי נאות לגבי שתי הארוחות האחרונות ביום – ברוב הפעמים אני מצרפת אותן בשל חוסר זמן – מגיעה הביתה מאוחר בערב ורעבה לכן מעדיפה לאכול א.ערב וא. לילה יחד ולא להמתין 3 שעות ביניהן..

אשמח לחוות דעת, טיפים וכו' – מה אני עושה לא נכון ולמה אני לא יורדת במשקל?? מה עליי לעשות?? האם פשוט צריך סבלנות?? מתה לשמוע מילה מעודדת… האם אגיע למשקל היעד???

תודות רבות 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אבל אני אענה לך בכל זאת.

את שואלת ועונה באותה הנשימה.

כשאין הרבה עודף משקל, ולך אין עודף רב, והגוף למוד דיאטות (חילוף החומרים כבר לא עובד כמו שעבד שהיית בת 20 – ושלא תביני אותי לא נכון, אני כולה שנתיים אחרייך אבל התחלתי חלי בגיל 29 וזה הדיאטה הראשונה שעשיתי אי פעם), החשיבות של הדיוק היא רבת משמעות.

לכן, דייקי בכמויות, למדי את התחליפים, היזהרי בבישולים משמן, אל תאחדי ארוחות.
    אני מבינה את העייפות שלך, אבל נסי להתאים את התכנית לאורח החיים שלך.
    אל תגיעי מורעבת הביתה בערב. תדאגי להיות שבעה לאורך כל היום. זה אומר תכנון מוקדם. זה אומר להשקיע, אבל זה שווה את הזמן כי זה השקעה בעצמך. סדרי לך את הארוחות ככה שיתאימו ללו”ז שלך. אם כשאת מגיעה הביתה יש לך זמן רק לארוחת ערב, אז צמצמי קצת רווחים. אל תשכחי שצריך לאכול כל 3 שעות, אבל בעצם הטווחים צריכים להיות מינימום שעה וחצי, מקסימום שלוש שעות.

אלמוני
    לא פעיל

אהבתי שנתת את כל הנתונים ואת ההסטוריה שלך ובעיקר את ה”גילוי נאות”. חסכת זמן…
    ניחא, כשיש עודף משקל עוד אפשר לשחק פה ושם עם התוכנית, אבל כשעודף המשקל הוא מינורי, כמו אצלך, ואת מחליטה דווקא בסוף היום (כשחילוף החומרים נמצא בשפל) לצרף שתי ארוחות ולמעשה להעמיס על עצמך כמות כפולה של קלוריות בזמן קצר, אז… התשובה בגוף השאלה.
    אולי היית מעדיפה שאכתוב לך: “עזבי את התוכנית של חלי, יש תוכנית יותר טובה שבה שותים כל יום מרק כרוב. תורידי מזה 10 ק”ג בשבועיים ותיפטרי מהבעיה”.
    אבל זה לא יקרה.
    התוכנית שאת עושה בפועל נקראת: “לאכול די בערך ולהתפלל לנס”. יש אנשים שזה עובד להם. אצלך לא.
    אני לא אחזור על הכללים של התוכנית. את יודעת אותם.
    את יודעת אותם ובכל זאת את בוחרת לאחד ארוחות (שזה אחד האיסורים הגדולים של התוכנית) ו… לקוות לטוב.
    לפעמים אני ממליצה להתאזר בסבלנות.
    במקרה שלך מציעה לך לרענן את הכללים של התוכנית ולעשות בול (אבל בול!!) מה שכתוב.
    רק אז תוכלי לבדוק למה את לא יורדת במשקל.
    בהצלחה.
    איילה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות