חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני לא מצליחה כבר כמעט שבועיים להיות כל כולי בתוך התוכנית כלומר אני כבר הגעתי למצב של שמירה אבל אני מרגישה שאני לא נמצאת בתוכנית
    אני לא מצליחה לחזור לתלם
    אני ממש מבואסת מזה
    אני כבר שנה בתוכנית מהבית וירדתי כ39 ק״ג
    וכל השנה הייתי ממש כל כולי בתוכנית כי הייתה לי מטרה גם בתקופות לחוצות לא סתיתי מהתוכנית אבל עכשיו כשהגעתי למצב של שמירה אני מרגישה כבר שאין לי מטרה מוגדרת שאני צריכה להשיג וזה גורם לי להרפות קצת מהתוכנית ואני רוצה לחזור להיות כמו לפני השמירה ממש להיות כל כולי בתוכנית כי זה עשה לי ממש טוב והייתי ממש מאושרת

אלמוני
    לא פעיל

כתבת בסוף: “אני רוצה לחזור להיות כמו לפני השמירה ממש להיות כל כולי בתוכנית כי זה עשה לי ממש טוב והייתי ממש מאושרת”
    משפט שאת כתבת, וחישבי האם את רוצה לחזור להיות מאושרת ולהרגיש טוב כקודם?
    כשאת בשמירה [הלוואי עלי] את עדיין באותה תכנית כקודם רק שיש לך בנוסף את הכייף לאכול עוד 2 מנות מותרות. תתכנתי את המחשבות שלך שעדיין יש לך מטרה, וכעת המטרה לשמור על מה שהשגת! לא חבל להפסיד ולהעלות?
    קורה שיש שבועות שאני עולה במקום לרדת, ואז אני מרגישה אכזבה מכך…שחבל על הזמן, ושיכולתי בזמן הזה להמשיך לרדת. פשוט קחי עצמך בידיים ותחליטי שאת רוצה לשמור! מספיק עם התירוצים!!! רק את יכולה – אם את רוצה!!!

אלמוני
    לא פעיל

עכשיו יותר מתמיד צריך לשים לב מה את אוכלת. את בשמירה – לא חבל על כל מה שהשגת? כל מה שעבדת עליו?
    ראיתי שהחלפת תפריט בעצת דודה שלך – במקומך הייתי חוזרת לתפריט הרגיל ולשגרה רגילה של חלי. שגרה והרגלים עוזרים לנו לשמור על עצמנו.
    שימי לב, כתבת בעצמך כמה התוכנית עשתה לך טוב – תזכרי את זה!
    2 מותרות בשבוע= 2 חבילות שוקולד בשבוע. את מכירה עוד תוכנית שנותנת לך את כל זה?
    בהצלחה, ותהני בחופש הגדול!
    (כתבת שאת תיכוניסטית אם אני לא טועה…)

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות