חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי קוראים לי רינת ואני בקבוצת הנוער
    היום לא יודעת מה קרה לי (יום רביעי) פתחתי שקית במבה ענקית וחיסלתי את כוולה ואחר כך אכלתי עוד חצי שקית במבה אני מפחדת מה (וזה מה שאכלתי כל היום+פרוסות לחם עם גבינה) אני לא יודעת מה לעשות כי אני לא רוצה ליפול ולהגיע יום שלישי ויאמרו לי שעליתי שוב מה אני יעשה כדי לתקן את זה?! פליייייייייייייייייייז עזרו לי דחווף:[

אלמוני
    לא פעיל

היי מור….
    אני גם מתה על במבה..:) וזו סכנה אמיתית כשזו לא המנה המותרת כי “חבר מביא חבר”, בכל מקרה, עזבי את זה וזכרי שנפילה היא רק נפילה ואין צורך להנציחה.
    אותי מדאיג למה לא אכלת ארוחות מסודרות כל היום? אולי זו הסיבה שהתרסקת כך על הבמבה? הייתכן?
    הדבר הכי טוב שאת יכולה לומר לעצמך הוא:”אני חזקה ויכולה!”
    ולדאוג לעצמך למחר לארוחות מסודרות, על הבוקר לקום ולהתחיל עם א.בוקר טובה וכך הלאה מארוחה לארוחה…תערכי גם רישום, זה גם יעזור לך….ואני מציעה גם לעשות כל יום הליכה…מעין פיצוי..נפשי ופיזי…
    בהצלחה בובה, את מסוגלת…אין מצב שלא…
    נפילה אינה חשובה, מה שחשוב זה מה קורה אחריה? וזה בידיים שלך….שחקי אותה…..
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

תחשיבי את זה כמנה מותרת. ואל תאכלי שטויות כל השבוע.

אלמוני
    לא פעיל

הי חמודה
    קודם כל לא קרה אסון שאכלת במבה
    שני את חייבת לאכול לפי תפריט
    ואז לא תיפלי כי לפי מה שכתבת לא אכלתנכון
    וזה גורם לנו להיות רעבים
    תתחילי לעשות תוכנית 6 ארוחות ביום וגם מנה מותרת ותראי איך את תצליחי אז בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

מור היקרה אני כשנה וחצי בתכנית ועדיין לא הגעתי לשמירה בגלל כל מיני בולמוסים למינהם , ראשית את לא היחידה זה קורה וזה די טבעי . שנית קחי טיפ שתוכלי להשליך אותו לכל תחומי חייך , גם אם נפלת אל תתרסקי , חזרי לתכנית אותו היום או יום למחרת . ושוב תהיי בשליטה ותרגישי טוב יותר מקסימום תעלי איזה 100-200 גרם זה לא סוף העולם אבל מה שבטוח חזרי לתכניתואל תתרסקי בחזרה לעוד כמה חודשים של חוסר שליטה באוכל ללא גבוולות .

יום נהדר שיהיה לך מחזיקה לך אצבעות טלי .

אלמוני
    לא פעיל

היי מור..או רינת.. בשם המוצג כתוב מור אבל לא חשוב איך קוראים לך.. מה שחשוב זה שלא תפלי!! לא להישבר!! אז אכלת במבה… את יכולה לחזור אחורה בזמן ולתקן את זה? את לא יכולה.. לא יעזור לך להתבאס או להיכנס חלילה לדיכאון..
    מה שאת כן יכולה לעשות זה להמשיך בתוכנית כרגיל ולהגיד “וואלה,עשיתי את זה! התגברתי על המכשול! ניצחתי את האוכל!”.. אני לא יודעת עד כמה זה יעזור “לתקן” כביכול את הבמבה שאכלת.. אבל תשתדלי בימים הקרובים לשתות המון המון מים (אפילו יותר ממה שצריך בתוכנית) ותאכלי עוד יותר ירקות (כמובן שבשפיות,לא בהגזמה,הירקות הם אמנם ב”חינם” אבל לא צריך להיסחף) זה מזרז את חילוף החומרים בגוף..ומי יודע? אולי לא תעלי במשקל? או שאולי תעלי במשקל אבל לא הרבה כמו שחשבת? בכל אופן מה שאמרתי לך על המים והירקות זה אך ורק בגדר עצה אני אישית אף פעם לא ניסיתי את זה,זה פשוט נשמע לי הגיוני.אולי עדיף שתתייעצי עם איה או עם חלי ממן ,בכל אופן אל תשברי!! עברתי הרבה משברים כאלה והיום אני בשמירה,30 ק”ג פחות,גאה ומאושרת!! מאחלת לך המון המון הצלחה ותמיד כאן בשבילך,לא קרה שום אסון,כולה שקית במבה,תעברי הלאה.
    אוהבת,קורלי =]

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות