חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כבר שבועיים המשקל לא רוצה לזוז. תקוע בין 97.5 ל-97.2, ממש 200 גרם לפני שאני סוגר 30 קילו ירידה. כבר הייתי בפלאטו ויצאתי ממנו. עכשיו זה האמא של הפלאטו (או הסבתא).

כמות הספורט שאני עושה בשבוע היא לא אנושית כמעט, 4 פעמים בשבוע ריצה (סה”כ 35 ק”מ בשבוע), ו-4 פעמים אימון שרירים (בזה קצת מחפף מדי פעם, אבל לפחות פעמיים).
    נראה לי שאני שומר טוב על התזונה ולא מרמה (יותר מדי).

מכיוון שהדיאטה שלי דלת פחממות גם ככה, אני מנסה לבלבל את הגוף עם יומיים (בלבד) של דיאטת אורז. בתור ניסוי זה מעניין, לא בטוח אם זה יביא תוצאה.

אבל אחרי הניסוי הזה אני מבטיח להמשיך להיות ילד טוב ולהתמיד בדיאטה הרגילה שלי.
    אמנם כבר רוצה לראות 30 על המשקל, אבל שום דבר לא יבאס אותי. ב-9 חודשים התרגלתי להתנהגות תזונתית שפויה. לא מחליף אותה בשום דבר (חוץ מבאורז ליומיים :לשון: )

אלמוני
    לא פעיל

אתה בטוח שכדאי ??

לא בקטע של התנגדות לאיזה ניסיון לעשות פוש למשקל, אבל אורז ?!
    שלא תהיה לך עצירות :צוחק:

אלמוני
    לא פעיל

גיא,
    קורה לא אחת (עד כמה וכמה אחרי כמעט 30 ק״ג) שהגוף נח, בוחן אותנו – לא מראה ירידות – ״ מעניין מה גיא יכניס לי עכשיו כדי לרדת??״ 🙂
    כתבת שאתה ״כמעט״ לא מרמה- תבדוק את ה״כמעט״, לפעמים זה מעט יותר מ״כמעט״ 😉
    וספורט – הגוף שלך כנראה רגיל לסוג הספורט שאתה עושה – תנסה לשלב באירובי סוג ספורט אחר – קרוס למשל (אם אתה בחדר כושר).
    מעבר לזה – שאפו על הירידה 🙂 :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

גיא אל תגרום לגולם להוביל אותך למקומות לא רצויים :צוחק:
    לפי דעתי הכי טוב זה להמשיך במסלול בדרך המלך שעד עכשיו פירגנה לך
    ותראה איך תמשיך לרדת כמו גדול!!!!
    ביגלל שאתה כל כך רוצה לסגור את ה30 משהוא קורה לגוף כאילו אנחנ משדרים לו משהוא
    תרפה תתמקד ותראה איך אתה ממשיך לרדת בקצב שלך :שמח1:   :לאאכפת:
    ב ה צ ל ח ה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות