חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני לא מבינה מה קורה.. אני כל הזמן נופלת. וגם כשאני “מנקה ברכיים” ומנסה להמשיך, אני מתקילה את עצמי ונופלת שוב. מה שפעם לא היה מזיז לי בכלל עכשיו יכול לשגע אותי… אוף אני מרגישה ממש רע עם עצמי. אני מסתובבת סביב עצמי בבית ומחפשת מה לאכול, לא מצליחה להתרכז בלימודים בגלל ההרגשה הרעה אחרי שאכלתי עוגיה או חתיכת שוקולד או שהרשיתי לעצמי לאכול עוד פעם במסעדה ולא להקפיד בכלל על התפריט… וזה לא שאני רעבה. אני כל כך מלאה שלא בא לי בכלל לאכול אבל הצורך הזה במשהו מתוק או משהו שהוא “אסור” מכניע אותי. זו הפעם הראשונה מזה שנתיים שאני בתוכנית שאין לי את האומץ להגיע לקבוצה ולעמוד מול המנחה שלי.. למרות שאני יודעת שאין משהו יותר נכון מזה לעשות בשעת משבר. אני ממש מתביישת שהרשיתי לעצמי לעשות את זה…
    אז אני שוב מנקה את הברכיים והפעם באמת! אני אוכל את הארוחת לילה שלי כאילו כלום לא קרה ואהנה ממנה. מחר אני אעשה תפריט כמו שצריך ואצא לריצה, כאילו לא נפלתי ואכלתי בערך 6 מנות מותרות השבוע. ושבוע הבא אני אחזיר את עצמי לשגרה, אהיה פלס- אוכל 6 ארוחות מדויקות, אשתה 3 ל' מים, אעשה רישום, אעשה ספורט ולא אתן לעצמי ליפול שוב.

אני רק מקווה שאני אצליח 🙂

זהו, סתם היה לי צורך להוציא את התסכול החוצה..

אלמוני
    לא פעיל

אני מחזיקה לך אצבעות… אני אמנם עכשיו סיימתי רק את השבוע הראשון ואני אפילו לא יודעת אם רזיתי או לא כי אני לא נשקלת… גם לי זה קרה בדיוק מה שאת מספרת ..כמעט נשברתי אתמול בגלל משהו שממש עיצבן אותי וישר רצתי למקרר ואז עצרתי, וממש הרגשתי כמו בסרטים שיש לך מלאך על כתף אחת ושטן על הכתף השניה… השטן אומר שמגיע לי, אני עצבנית ויש לי את הזכות לאכול עכשיו מה שבא לי כי אני מסכנה ועצבנית, המלאך אומר שרק בשביל הזכות לומר פה בפורום שסגרתי שבוע בלי נפילות אז אני צריכה להתאפק… בסוף הקשבתי למלאך ונחשי מה… פתאום במקום עצבים ותחושה מסריחה שהייתי שרויה בה קיבלתי תחושה מדהימה כאילו עכשיו הגעתי לפיסגה של הר… ניצחתי את המקרר! שווה כל עוגיה וכל חטא מתוק…
    אני מאחלת לך הצלחה מכל הלב ותמשיכי לשתף אותנו 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אני ככ מזדהה.. אבל יש לך את הכוחות להמשיך והצליח. היה- נגמר והלאה ליעד הבא!

lee maman
    מנהל בפורום

יום ראשון, שבוע חדש, בוקר חדש..
    השבוע הנוראי בחייך, מאחורייך.
    ואני מוסיפה שיש דברים גרועים יותר, תסלחי לעצמך, ותפרגני לעצמך ששיתפת, ועכשיו קבעת שהשבוע יהיה אחרת!
    אין לך מה להתבייש לעמוד מול המנחה שלך, היא יודעת בדיוק שהנפילות, והקשיים האלו הם חלק מהתהליך.
    שיהיה בהצלחה!! 🙂

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות