חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב לכולם…אצלי הוא לא טוב כל כך.
    אני מתחילה את התוכנית היום והייתי צריכה להשקל.
    נעמדתי על המשקל וחשכו עיני, לא האמנתי…אני במרחק של כמה גרמים בודדים מ-80 ק”ג…80 זה ה-100 לנמוכות כמוני…
    (1.53 בסך הכל) ואני בשוק, אני לא יכולה להתאושש…
    אני לא מבינה למה הייתי צריכה להגיע למצב הזה כשיכולתי להגיד סטופ מזמן…
    מעולם לא הייתי צריכה להוריד 30 ק”ג, זה תמיד היה סביבות ה-15-20 ואני פשוט לא יודעת איך מתמודדים עם זה, מאיפה בכלל אפשר להתחיל…זה נראה לי כל כך הרבה וזה באמת כך.
    אמנם הלכתי ישר להליכה (ומאוד קשה לי ללכת, אני הולכת סביבות 30 דק' בלבד) אבל זה הכה בי פתאום, פתאום קלטתי לאיזה מצב הגעתי. קלטתי ואני לא מעכלת.

אלמוני
    לא פעיל

היי דנה..
    ראשית, ברוכה הבאה לפורום:) אני שמחה שאת איתנו..
    השיתוף שלך מדהים ומעניק כוחות לאחרים, ועתה אנסה להסביר לך גם למה כדי שתעניקי גם כוחות לעצמך !!
    המשפט החזק שלך ילווה אותי כל השבוע:”אני לא מבינה למה הייתי צריכה להגיע למצב הזה כשיכולתי להגיד סטופ ממזמן” !!
    איזה משפט עוצמתי !! דהיינו, יש בך יכולות לעצור את זה ובחרת שלא, למה? אפשר לפתוח בית משפט שלם על זה ולמצוא את כל התירוצים שבעולם, אבל זה מצב נתון…כרגע יש לך מצב נתון אחר וכתבת בעצמך שיש בך את היכולת !! לשנות את המצב הזה..ולדאבוני את העבר לא ניתן לשנות, את ההווה והעתיד כן ובזה אני רוצה שתתרכזי…לא במספר שהגולם המתכתי הציג אלא להתרכז בכוחות וביכולות שלך, ולהשקיעם בעשייה !!
    ואכן עשית זאת ובמקום להתבוסס ברגשות שליליים ישר יצאת להליכה, אני מבסוטה ממך…יהיה בסדר, את אופטימית שזקוקה לזריקת עידוד, אז קחי חיבוק וצאי לדרך..:)
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

זו הבעיה שלנו ולכן קשה לנו כל כך
    אנחנו נזכרות להתעורר מאוחר מידי.
    גם אני התעוררתי באיחור של 50 קילו כמעט
    אז תתארי לך איזו דרך עוד מחכה לי.
    העיקר שהחלטת להתחיל ולא למשוך את זה עוד ועוד
    ואז באמת לא היית יוצאת מזה.
    הגעת למקום הנכון! עם כוח רצון והתמדה את תצליחי
    לרדת ובגדול.
    מאחלת לך המון הצלחה מתוקה.

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל חיבוק
    דברי איתי באימל מה שרשום למטה אני כאן לרשותךך ויוכל לעזור לך ויחד איתי תעברי את זה כמו גדולה.!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות