חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולן,

אני בקבוצת חדרה, ולא הולך לי ירדתי מעט והתחלתי לזייף ועכשיו כבר שבועיים לא הייתי ואני זוללת ומרגישה כמו פח אשפה.
    בכלל לא נמצאת בתכנית ואפילו יותר גרוע.

אני בתקופה לא הכי טוב בחיי ולכן גם הולכת לאוכל נגמר לי הכח להכל…

עזרו לי לחזור ולתפוס את עצמי.

אלמוני
    לא פעיל

ראיתי כמה קשה לך אבל כמו שאמרת זו “תקופה” ותקופות לא טובות באות והולכות ויכול להיות שעוד כמה ימים תתחיל לה תקופה נהדרת אם רק תרצי בכך…ביום שני יש לנו שקילה, שווה לך אפילו להשקיע מעכשיו עד יום שני כדי שאפילו תיהיה ירידה גם אם היא קטנה..את יודעת שאת יכולה..את יודעת שכבר הגעת לירידה של 30 קילו (אם אני זוכרת נכון מהקבוצה) את יודעת שאת מסוגלת..כבר יש לך המון קילוגרמים שירדו..אז מה אם הדרך ארוכה ולפעמים קשה??? את יודעת שאת לא היחידה שעוברת את זה..תשאפי לבריאות!..אל תגידי את המילה דיאטה בכלל, תקראי למה שאת נמצאת בו “אורח חיים חדש” ותהפכי את התקופה הזו לטובה ולקלה..מי כמוך יודעת שאת יכולה וטובה בזה, הרי עברת כבר המון זמן בתכנית ואת יודעת שיש מי שיעמוד לצידך ויעזור לך…אל תשבי כל היום בבית ותסתכלי על המקרר, תלכי תצעדי, תטיילי, תכיני לך אוכל בריא, תעשי מאכלים מהתפריטים של חלי..תפיגי את השיעמום שלך במעשים ולא באכילה..

אוריתי, קחי את עצמך בידיים אף פעם לא מאוחר מידי להיות בריאים…אל תוותרי על האושר שלך ותהפכי את ה”תקופה הלא טובה” לתקופה שתעבור מהר ובסופה יש לך מטרה שבה תיהיי מאושרת סוף סוף…שתיהיה לך שבת מקסימה ומקווה מאוד שתיהיה מוצלחת. תמיד כאן בשבילך…

אלמוני
    לא פעיל

אני כל-כך מבינה מה עובר עלייך, גם אני בתקופה לא משהו ואני פונה לאוכל כדי להירגע ולהימלט מהמתחים..
    אחרי שלושה שבועות גרועים במיוחד החלטתי להקציב לי 2 מנות מותרות בשבוע בינתיים, כמו בשמירה… רק בתקופה הזו כי אני גם ככה כל הזמן נופלת ויוצאת לגמרי מהתוכנית אז עדיף לי להוסיף עוד 600 קל' מאשר להוסיף אלפי קלוריות בלי שליטה.
    זה כבר מכניס אותי לעניינים אבל גם נותן לי טיפה יותר חופש ואני מרגישה יותר טוב ככה.
    לפעמים מאוד קל לדייק ולפעמים זה מאוד מגביל וצריך למצוא איזשהו פתרון ביניים..איזון..
    תתחילי בכך שתחזרי לארוחות בתוכנית.. קנייה מסודרת של מצרכים שאת צריכה, התחייבי לחצי שעת פעילות גופנית ביום.. תעשי בקטן – זה לא לוקח ממך הרבה אבל מאוד תורם..
    גם פסיכולוגית לי אישית מאוד עוזר לעשות קניות לתוכנית… ולנקות את המטבח משטויות..וכמובן הכתיבה כאן בפורום.
    עוד דבר שאני מציעה זה פשוט לכתוב ביומן רגשות, מחשבות וכו'..זה אולי נשמע ילדותי אבל זה עדיף בהרבה מללכת אל האוכל ולפעמים כל מה שצריך זה קצת להוציא החוצה במקום להכניס עוד אוכל.. תנסי אולי זה יעבוד..
    עדכני אותנו!!

אלמוני
    לא פעיל

היי אורית..
    האם באמת נגמרו לך הכוחות? האם את באמת פח אשפה?
    לא ולא ולא ולא ולא ולא ולא ולא ולא..
    את בחורה מדהימה עם מאגר כוחות ענקי..פשוט קצת צריכה להטעין את האנרגיות שלך בחזרה..מה גורם לך להטען? מה גורם לך אושר?
    מה החלומות שלך? התשובות לכך יעזרו לך לתפוס את עצמך…
    מאמינה בך !
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות