אני כבר שנתיים בתוכנית אצל חלי ירדתי בערך 10 קילו {עם כמה הפסקות בתהליך}כעת אין לי אפשרות להמשיך וכבר העלתי כמה קילוגרמים לצערי הרב.המשימה לא פשוטה בכלל, קל לרדת אבל קשה מאוד לשמור!!!!עולים בלי להרגיש מהר מאוד.אני רוצה מאוד להמשיך בתוכנית לבד .נכון שזה קשה בלי השקילה הקולקטיבית ובלי החברות מסביב אבל אין לי ברירה כי אין לי אפשרות להמשיך,לכן הייתי רוצה שתייעצו לי כיצד להמשיך את התוכנית לבד מבלי להגיע לקבוצה?
אני לא הייתי בקבוצה, למרות שזה הכי אידאלי מבחינות רבות, אבל הצלחתי לרדת 12 קילו ולשמור על המשקל תקופה ארוכה מאוד. בחודשים האחרונים העלתי קרוב ל5 קילו כי … והרגשתי ממש ממש נורא אבל “לקחתי” כוחות שוב וחזרתי כי לחוות עלייה אחרי שמורידים כמה מידות בבגדים, אין יותר מדכא מזה.
אז פשוט חוזרים לתוכנית -גם בלי קבוצה- אבל עם הרבה תמיכה , עידוד , מחמאות מצד המשפחה חברים וכו'…
בהצלחה והמון כוחות , הללי
אני לגמרי מסכימה איתך שפחות פשוט לנו להישאר במסגרת שהמסגרת לא מסביבנו.
התמיכה מהחברים, הקבוצה, השקילה…
אבל בסופו של יום, למרות כל המעטפת הנפלאה הזו שעוזרת לנו, אנחנו מתמודדות יום יום שעה שעה עם התהליך הזה בכחות עצמנו לרוב..
במצבים כאלה שאני מרגישה קצת “לבד” בתוכנית אני יושבת עם עצמי ומזכירה לעצמי לשם מה אני בתוכנית הזו. למה אני אוכלת 6 ארוחות? למה אני שותה 12 כוסות מים? למה אני מודדת כמויות? והתשובות לשאלות האלה בדר”כ הן: כי אני קמה בבוקר, מסתכלת במראה ואוהבת את מה שאני רואה. כי הרבה יותר קל לי. כי המחמאות שאני מקבלות לא מובנות לי מאליו. כי אני חופשייה לעשות כמעט כל מה שאני רוצה. כי פשוט והכי בפשטות טוב לי.
תשבי עם עצמך, ותזכירי לעצמך את הסיבות האלה…יום יום…שעה שעה…את לעצמך.
אם אין אני לי מי לי?! 🙂
בהצלחה!
היי מיכלוש..
אני באופן אישי לא מכירה דרך יעילה ומעוררת מוטיביציה להיות בתוכנית ללא מסגרת..אבל את יכולה ליצור לך את המסגרת האישית שלך שתתאים לך…למשל ללכת פעם בשבוע לקופת חולים להשקל..או לחברה…לדווח לבעל…או למישהו..וכמובן להיות איתנו כאן בפורום..
בהצלחה