חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום איה הנהדרת,
    את מבקשת מבנות השמירה שישלחו תמונות אך עדיין לא ראיתי את הלפני ואחרי שלך!:-) כמה ירדת? כמה זמן את בשמירה?
    אני בשמירה כבר 9 חודשים ונלחמת בשיניים לא לצאת ממנה..לפעמים נדמה לי שכבר היה יותר קל כשהייתי בתוכנית במטרה לרדת.. קשה לי לעשות את השינוי בראש כי עדיין בא לי (והרבה פעמים זה כבר קרה) לשבור את הכלים ולאכול ה-כ-ל!
    וזה יותר קשה כשבמראה יש מישהי רזה.. ובראש- הקציצה שהייתי פעם שעושה אהבה עם האוכל..
    יש לך פנינת חוכמה בשבילי?

אלמוני
    לא פעיל

היי גל….:))
    בחיים אבל בחיים לא אבקש מאנשים אחרים לעשות משהו שאני בעצמי לא עושה…ולכן בובה יפה, תגשי לעמוד הראשון או השני של הפורום ותראי שם את הודעת:”שיר השמירה שלי” ויש שם שתי תמונות שלי, לפני ואחריי, דבר ראשון נתתי דוגמא אישית ושמתי את התמונות שלי ולאחר מכן ביקשתי מכל השאר תמונות…
    אז כפיצוי על כך…אני רוצה..המממ…כוס קפה :))

שנית, עצם זה שהשתמשת במילה “נלחמת” מזכירה לי שכל עוד שהרגשתי בתוכנית שאני נמצאת במעין מלחמה. הדרך הייתה לא קלה..אז דבר ראשון, עצה ממני, תנפנפי לשלום את כל מה שקשור למלחמה ולתוכנית…זה לא עובד טוב….וכן זה בעיקר פסיכולוגי..:)ברגע שהגוף והנפש יודעים שהם צפויים למלחמה, כאב, הם באופן אוטומטי מנסים להתנגד…אז המנעי מחשיבה כזו.
    כשמגיעים לשמירה הדרך כאילו נראית שונה, אני מזדהה לחלוטין עם שכתבת, אך עם זאת, תכלס, הדבר היחיד שהשתנה הנה המטרה.
    כל התהליך אנו רוצות להגיע לפסגה(משקל היעד) וכשאנו מגיעות לשם לעיתים נדמה שאין לאן להמשיך. אז הרשי לי לומר לך שלהגיע לפסגה הרבה פעמים יותר קל, מאשר לשמור על יציבות ולהשאר שם..אז זוהי המטרה החדשה שלך…שימי אותה בראש סדר העדיפויות..מלבד זאת, 6 ארוחות ביום כרגיל, מים כרגיל, פעילות גופנית כרגיל וכמובן 2 מנות מותרות…יאמי..:)
    פנינת חוכמה במיוחד בשבילך…
    “פעם הייתי עושה במציאות אהבה עם האוכל..במקום לאהוב את עצמי..היום אני אוהבת את עצמי..ועושה אהבה עם דברים אחרים..
    דברים משמעותיים..לא אוכל…”. זה מה שמחזיק אותי..
    אוהבת
    איה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות