חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

איה איך זה שיש אנשים שאת עונה להם בכזאת קרירות כאילו את עושה טובה שאת עונה להם
    ויש כאלו שזה מאמי וקוצי מוצי
    זה לא יפה כדאי שתחליטי אם את נחמדה לכולם או לא נחמדה כי זה לא נעים שאת חלק עונה ככה וחלק ככה!!!!

ואני אשמח לדעת ה הסיבה?
    כי אנחנו חדשות-חדשים
    והם ותיקים?אז מהההההההההה

אלמוני
    לא פעיל

קרירות איה?ממש לא ..היא עונה בסבלנות ומקצועיות לכול שאלה…זה מה שעושה לך את זה?קוצי? מוצי?העיקר את מקבלת תשובה…בהצלחה חמודה

אלמוני
    לא פעיל

היי גלוש..
    1. גם במציאות אנחנו פונים לאנשים בכל מיני צורות, יש כאלו שאנחנו מכירים ואז הפנייה היא אישית יותר ויש כאלו שעדיין איננו מכירים כל כך אז הפנייה היא כללית יותר..יש כאלו שאנו פונים אליהם בשמם ויש כאלו שהפנייה היא בשם חיבה..

2. צר לי לשמוע שאת חושבת שאיני נחמדה לכולם או “עושה טובה” ושזה מתבסס על חלוקה של חדשים וותיקים, אני חושבת אחרת. בנוסף, אשמח לקבל הפנייה להודעה/ות שבהם הרגשת זאת.

3. באופן אישי יותר אני יכולה להגיד שאני מרגישה שבעצם רצית להגיד משהו אחר…האם את צריכה עזרה? האם את כועסת על התוכנית? על התהליך? קשה לך?<

חג שמח ובהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

איה היא כ”כ מקסימה, עדינה ועוזרת לכולם.
    אז קרה ולא ענתה לך על שאלה מסויימת אחרי שעתיים אז מה קרה ?
    תרשמי שוב והיא תגיב – מניסיון.
    לי לא היה מצב שרציתי לשאול משהו ואיה לא התייחסה.
    יכול להיות שלקח לה יותר זמן כי בכל זאת לא כל היום ולא 24 שעות ביממה היא ליד המחשב – קצת הבנה זה לא כ”כ קשה.

איה ענתה לך יופי של תשובה ובאמת אולי את זקוקה לעזרה בתוכנית, מה שקורה שאת מוציאה את הכעסים על הבן אדם הלא נכון במקום לחשוב האם את בסדר ?!?!

פשוט תתביישי לך – זה מה שיש לי לאמר לך !!!

אלמוני
    לא פעיל

ועברתי על ההודעות בפורום כדי לקבל רקע על התוכנית ולא מצאתי שום הודעה שאיה הפגינה קרירות…היא כאן כדי לעזור לנו, נצלי זאת! חבל לבזבז אנרגיה על מחשבות שליליות. האתר הזה עוזר המון, יש בו כל מה שאנחנו צריכות כדי להתחיל את תהליך הירידה, השאלות תמיד נענות ותמיד יש מי שיתמוך ויגיד את המילים הנכונות(תראי בפורום את המשתתפות הותיקות כמו רוסנה שתמיד עוזרת ועוד רבות אחרות..)
    אז עזבי אותך…תתחילי להנות מהתוכנית והעזרי באתר, כולם ישמחו לעזור! את גם חדשה? מאיפה את?

אלמוני
    לא פעיל

היי מנניים

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות