חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

איה יקרה,
    לפני מספר ימים פניתי לפורום מאחר ואני נעזרת בו רבות בתהליך שלי, ולא אני לא בקבוצה.
    פניתי עקב משבר רציני שהיה לי וחשוב לי לציין (כי לא יודעת אם יש קשר או לא) שרק לפני מספר ימים באחת הפניות שלי בפורום המקצועי שאלת אותי לאיזה קבוצה אני שייכת ואמרתי שאני לא, עד כמה שידוע לי זה מעולם לא היווה בעיה להיעזר בפורום גם כשאדם לא שייך לקבוצה.
    כשהגיע המשבר שלי כעבור כמה ימים ופניתי לכאן, נכון שיש כאן אנשים מקסימים שמזדהים ומחזקים אבל בסופו של יום כשאנחנו פונים לפורום אנחנו מצפים בשורה התחתונה לשמוע את התגובה המחזקת והתומכת שלך, וזה לא קרה, ובאמת שהתאכזבתי כי באמת נזקקתי לחיזוק וציפיתי לזה.
    חשוב לי לציין שאני לא באה להטיף מוסר אני רק מעירה את תשומת ליבך.

יום טוב

אלמוני
    לא פעיל

טאו טאו יקרה…
    אני נמצאת כאן בשביל כולם…ואכן האתר והפורום פתוחים לכולם…ללא תשלום ועם המון אהבה…
    שאלתי אותך באיזו קבוצה את…כי היו לך המון שאלות בסיסיות שהעידו על אי ידע בסיסי בתוכנית והיה לי חשוב לבדוק מהיכן נובע החוסר ידע הזה…ונורא רציתי שתקבלי מהמנחה שלך הדרכה נוספת או שיחת טלפון שתעזור לך..(באם היית עונה לי שאת באחת הקבוצות שלנו)…כי חוסר ידע פוגע בתהליך ההרזייה..זו הסיבה היחידה….
    בנוגע לציפיות שלך ממני, כעת שאני יודעת אותן יותר קל לי…איני נביאה…ואשתדל לעמוד בהן…אך אני חייבת לסייג ולציין שאיני עונה באופן עקבי על כל הודעה שנכתבת בפורום כי אין זו המטרה…הפורום הוא קבוצת דיון לכל המשתתפים ולא לפינג פונג…ביני לבין המשתתפים…ולכן אני מתייחסת להודעות נבחרות…:) מקווה שאת מבינה…
    כמו כן, באם את מרגישה שאת זקוקה באופן אישי לליווי צמוד יותר, העזרי במישהו שנמצא סביבך…או פני לאיש מקצוע…
    תודה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות