אז קודם כל היה לי ממש כיף לפגוש אותך בשבוע שעבר, ממש התרשמתי ממך ומהמפגש הזה. יש לי לשתף אותך בכמה דברים שעברתי השבוע בעקבות התפריט הזה (אבל עם אז נחכה ליום שני).
בכל מקרה יש לי שלוש שאלות שאני ממש אבל ממש אשמח אם תעזר לי:
1. שכתוב בתפריט “כוס”, כמו לדוגמא: “אפונה ירוקה (מוגבל לחצי כוס ליום)”, באיזה גודל של כוס בדיוק מדובר (כמו שיודע לי, יש כוס קטנה של שוט וודקה עד כוס גדולה של ליטר בירה)
2. איך אני יכול למדוד גרמים באוכל, יש איזה שיטה מבלי לקנות משקל למטבח?
3. השבוע שידלתי את אבא ללכת לקנות לי חזה עוף מהמעדניה בסופר (כאשר הוא במצב של בשר נא) בשביל “ארוחת הצהריים”, לא כתוב כלום בתפריט על חזה עוף או משהו כזה. כמה אני אמור לאכול מהחזה עוף (ואם כבר אז כבר)יש אולי איזשהו מתכון מומלץ בשבילי 🙂
שיהיה לנו חג פורים שמח ושבוע בריא במיוחד!
בן =)