הי אייה
תודה על הסטירות. היתי זקוקה להן. בעיקר כאשר מיקדת אותי בשאלות ושלחת אותי בעצם לעשות שיעורי בית. אני חושבת שזה גם נפלא שיצא לי לחשוב עליהן ולענות ביום ראשון בבוקר לפני ארוחת הבוקר. החלטתי לתת כאן את התשובות כי לדעתי הן מאד חשובות כדי שאוכל לקבל עזרה:
א. מדוע אני רוצה לרזות?
כי יהיה לי יותר בטחון עצמי, כי אהיה יותר מאושרת, כי יהיה לי קל יותר לעשות הכל, כי רזה זה בריא ורזה זה יפה.
ב. מה אני צריכה לעשות כדי שזה יקרה?
להצמד לתוכנית ולאכל את כל מה שכתוב בדיוק כמו שרשום גם מבחינת כמויות, גם מבחינת מרכיבים וגם מבחינת הפרשי שעות.
ג. האם אני מאמינה בעצמי?
קשה לי לענות עלזה. אני בולדוזר בכל תחום אחר ורק כאן נכשלת ונופלת וחלשה. שבעתי כל כך הרבה כשלונות ואכזבות בתחום הזה – הרבה יותר מהצלחות. אני לא בטוחה שאני אכן מאמינה בעצמי. לא יודעת.
ד. האם אני רוצה בזה מספיק?
כנראה שלא אחרת היתי דקיקה כבר מזמן.
ה. האם אני מאמינה בכוחותץ שלי?
כמו בשאלה ג'. יש לי אמונה בכוחות שלי לשבור קירות בכל תחום חוץ מזה. כל זה בגלל הכשלונות הרבים מההתלחות.
ו. האם האוכל באמת עוזר?
בהתחלה הוא מאד מרגיע והרבה פעמים מפזר את העננים במוח וזה עוזר לי לחשוב טוב יותר ולפעול ביעילות רבה יותר. אחר כך, אחרי כמה שעות זה פשוט מוסיף דיכאון, תחושת כשלון ואכזבה שפשוט מתווספים לנאכחס הכללי. כלומר זה לא ממש עוזר אלא רק חלקית, קצת.
איוש,
אני חושבת שהכנות בתשובות והחושפניות שלהן מראים על רצון אמיתי לשנות, לקבל עזרה כדי להצליח אז אולי יש לי תקווה.
אשמח לקבל את התיחסותך.
יום טוב,
ליאת פ.ר