חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לאיה היי ולכל הפורום…
    בשבוע שעבר נכנסתי לאתר בשם “דובונה” אחרי שהייתי בסערת רגשות ושבת שלימה לא ישנתי, איה הצעת לי להתמקד בחזון שלי ולא להתייחס למכשולים שמונעים ממני להשיג את החזון (את ועוד כמה מהחברים פה), התקשרתי לאוסנת והודעתי שאני רוצה לחזור לקבוצה, עם המון פחד, ואני באמת מפחד מהכישלון אבל נראה לי שיש לי כמה ימים טובים להכין את עצמי נפשית לכךשאני חוזרת . אני מקווה שאעמוד בזה הפעם ואלך לקבוצה, שיהיה המשך ערב נעים

אלמוני
    לא פעיל

ברור שאני זוכרת אותך, צעקנו עלייך שאת מכנה את עצמך דובונה..:), עשית לי את הלילה..:) אני מאושרת שיצאת מהחשיכה..מדרך הויתור למכשולים, דרך הויתור לכוחות העצומים שיש בך..:) ושמחה שאת איתנו, עם אחריות וכוחות לאורח חיים אחר..
    פחד הוא לא חלק מהתוכנית אבל חלק מהחיים, צריך לדעת לשמור על מינון קטן שלו, כי כשהוא שולט בנו הוא מנהל לנו את החיים וזה רע..:((
    אם מראש את כל היום תחשבי על כשלון שוב, לצערי זה מה שיקרה…כי זה מה שאת מנבאת/מושכת לעצמך, חשבי הפעם איך זו הפעם האחרונה וכמה שאת מוצלחת…זה עוזר…
    ואת עושה צעד ראשון והולכת לקבוצה, אחרי זה תעשי עוד צעד וכן הלאה…
    את מסוגלת, את יכולה, את תנצחי את השומנים.
    מאמינה בך
    איה

אלמוני
    לא פעיל

דולסה יקרה תחילת מחשבה לפני מעשה .. אם כל מה שחשבתי עליו בחיים היה נעשה סביר להניח שהכל היה נראה אחרת בחיי.
    לעשות ולא לוותר הקבוצה והאתר אותי אישית מחזקים ובכלל כל התהליך הזה עושה לי טוב בחיים בכלל …
    בהצלחה אשמח לשמוע ממך בעתיד!!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות