חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #102075
    אלמוני
    לא פעיל

    אני אוכלת אותה על תקן של מרק ירקות. היא מכילה ירקות וחלבונים ואין בה פחמימות בכלל.
    מצרכים:
    400 גרם לקט ירקות מוקפאים (לדעתי הכי מתאים ”לקט נורמנדי”)
    2 כפות אבקת מרק עוף/בטעם עוף
    1 כוס חלב (דל שומן, אם כבר אז כבר…)
    1 גביע גבינה לבנה ”טוב טעם” 5% (אני משתמשת בגבינה לבנה רגילה, בד”כ מסדרת ”יוגה”).
    2 ביצים
    1 כף שמן זית
    1/4 כפית פלפל שחור
    1/4 כפית פלפל לבן

    הוראות הכנה:

    מאדים את הירקות המוקפאים על אש נמוכה תוך בחישה בערך 8 דקות. הם לא צריכים להיות ממש רכים.
    מערבבים את אבקת המרק עם החלב ומוסיפים לירקות. מוסיפים את שאר החומרים ובוחשים היטב.
    אופים בתבנית משומנת בקוטר 26 כ-45 דקות בחום בינוני.
    ***אני משתמשת בתבנית מלבנית (יותר נוח לי לחתוך. אני ממש לא יודעת לפרוס עוגות עגולות).
    הפשטידה כולה מכילה רק 950 קלוריות.

    #102078
    אלמוני
    לא פעיל

    היי..
    מה הקשר בין פשטידה למרק ירקות?
    שישית פשטידה כמנת חלבון ושומן
    בהצלחה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות