חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

טוב איך אתחיל
    אז ככה קודם האמת היא שנכנסתי לכאן וקראתי אבל לא הגבתי לא היה לי את האומץ להגיב
    אבל קראתי את ההמלצה שלך על הסרט סוד ובאמת באותו רגע נכנסתי וראיתי 4 פרקים והיום אני רוצה לראות את ההמשך
    ורק שתדעי לך שהיום אחרי ההרצאה של חלי ואחרי שראיתי את הסרט סוד שיניתי את כל צורת המחשבה עזרתם לי
    וכמו שחלי אמרה אין אצלה “אני אשתדל” אצלה יש או שחור או לבן אז תדעי וגם את חלי שהשחור הפך היום ללבן
    וכמו שאמרת יש לשכפל את ההצלחה אם נופלים יש לעשות בדיוק כמו שעשינו אז בימים ההם שהצלחנו לרדת
    אז היום אני יושבת וחושבת מה הביא אותי אז לירידה מה הניע אותי אז ושוב אני חוזרת על הדברים של חלי שמהדהדים בראשי משעה 7:30 שהלכתי הביתה זה לדמיין אותנו רזות ולחשוב שאני יכולה להצליח עכשיו בדיוק כמו אז
    אז חלי תודה איה תודה ותודה את נפלאה ואהובה יקירתי שמנסה בכל הדרכים להגיע לליבי תודה לך אני יודעת שזה רק מתוך אהבה ודאגה שאת רוצה לראות אותי במקום אחר
    אני לא אגיד לך שאני אנסה אני יעשה בדיוק אבל בדיוק מה שעשיתי אז.
    תודה לכל אלה שיגיבו מראש והמון נשיקות לכם חברותי היקרות גם בפורום הזה וגם בקבוצה
    אבל הכי הכי אני רוצה להודות לחברה שלי שאני אוהבת אותה ואין עליה ואני מורידה בפניה את הכובע ומצדיעה לה על הדרך הקשה ועל ההצלחה שהגיע אליה בעבודה קשה ובהתאפקויות רבות
    אין עליך לעבוד במקום כזה ולשמור כל הכבוד
    ואם טרם ניחשתם אז רוסנה אני אוהבת אותך ותודה על הכל
    אוהבת אותך
    ושוב איה חלי ואהובה תודה שאתם שם בשבילי ותודה שלא הרמתם ידיים אוהבת גם אותכם נשיקות
    ולכל חברי הפורום בהצלחה בדרך

אלמוני
    לא פעיל

מירית, הדבר הראשון שבא לי לעשות עכשיו זה לחבק אותך
    חיבוק אמיתי וחזק של דב, חזק חזק…..
    הדבר היחידי שנותר לי להאמין בך…..זה איך כל כך הרבה אנשים אוהבים ומאמינים בך, ואת לא?
    ובא לי לבכות כשאני חושבת על זה, אבל גם אני הייתי שם…
    מושיטה לך יד ענקית…..בואי אלינו….תעברי לצד השני…
    יותר פשוט פה..יותר כייף פה…את יודעת את זה….
    אוהבת ומאמינה בך!!
    איה

אלמוני
    לא פעיל

בהצלחה בהמשך ושמחה שנפל לך האסימוןם והחלטת לקחת את אצמך בידים
    אוהבת אותך מאוד ומקווה שתצליחימכל הלב
    חברתך רוסנה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף