חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני חדשה בעניין ונתקלת בקשיים מסויימים:
    1. עד כה שתיתי כ- 8 מאג נס קפה ללא סוכר סיום במקום מים היום אנ יכולה להסתפק ב-3 במאמץ רב האם זה בסדר? ולגבי מים עם נענע – אני לא מסוגלת להמתיק בממתיק האם כפית שטוחה של סוכר באה בחשבון? אם כן כמה פעמים ביום?
    2. אם אני נצמדת לתפריט אז אני אף פעם לא מגיעה לארוחת לילה.
    וגם לא לחטיף בריאות כי קשה לי להחליפו מבחינת שובע בלחם עם ריבה. מתי אפשר להוסיפו או להחליפו במשהו אחר?
    3. גבינת מון בלאן מכילה 7% שומן עדיין אפשר 2 משולשים?
    4. מה לגבי יציאות לא סדירות בעקבות התפריט החדש בחיי?אני חוששת שזה ישפיע על ירידה במשקל

תודה לעונים אוהבת לילושית

אלמוני
    לא פעיל

1. 8 נס קפה ביום זה המון!!!!!וזה בשום אופן לא תחליף למים…3 זה בסדר גמור…תשתדלי לשתות יותר מים…זה מגביר את הירידה במשקל..לגבי המים עם הנענע-לדעתי אסור להשתמש בסוכר..
    2. הארוחת לילה היא רק במידה ואת ערה…אם לא ל קרה כלום…(אבל ניתן לדלג רק עליה ולא על שו ארוחה אחרת…)לגבי החטיף בריאות…את יכולה לאכול אותו במקום פחמימה בא.בוקר עם מעדן או משהו…או למשל לאכול בצהריים חלבון+ירקות ואת החטיף בריאות…
    3.לגבי הגבינת מון בלאן….כתוב שניתןלאכול ממנה 2 משולשים….אבל אולי יש של 5%? צריך לבדוק…כי לא אוכלים גבינות שהן מעל ל-5%
    4. היציאות הלא סדירות נובעות מהשינוי בהרגלי אכילה אצל כולם…הגוף צריך להתרגל וז זה יסתדר..
    מקווה שעזרתי…

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות