חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום איה אני לא בתוכנית של חלי אבל יצא לראות את הפורום והוא ככ מקסים ועוזר לאחרונה התחלתי דיאטה וירדתי בה 5 קילו לא שהייתי שמנה היה לי עודף של כמה קילוגרמים התפריט שלי הוא כזה
    בוקר כוס ברנפלקס וכוס חלב 3%
    ביננים בבצפר פרוסת לחם קל עם גבינה וירק
    ב3 אני אוכלת צהרים פחמימה +מנת שומן+חלבון בשר אני יודעת מה אני יכולה לעשות אני מסימת ב3 האם לקחת עוד פרוסה לבצפר?
    ב5 ארוחת ביניים של תפוח ויוגורט או תפוח ו7 שקדים
    ב7 ערב פרוסת לחם קל עם חביתה כפית שמן זית וסלט וגבינה
    כמו שהזכרתי אני בת 16 1.54 משקל 45ולא היה לי עודף גדול לכן אנילא עושה את התפריט של חלי וזה לא ממש משמעותי לי אני גם שותה חלב 3% ולא קונה רטבים דיאט האם תוכלי לומר לי אם זה בסדר פחות או יותר כי אני כבר לא יודעת את מי לשאול תוכלי לעזור לי ולומר לי גם מדוע המחזור הפסיק לי הרי אני אוכלת הכול לא ?
    אמא שלי גם אומרת שאין לי סוכר בגוף וזה אסור האם היא צודקת?
    לדוגמא אני יכולה לשתות קפה עם כפית סוכר אחת או שאני ישמין מזה והאם להוסיף מנה מותרת כי אני רוצה אך מפחדת להשמין (אפילו עד 300 קלוריות) ואם אני יוכל עוגיה עם נס בבקור כל בוקר אני ישמין?
    אנא ממך תעזרי לי זה דחוף לי מאוד לדעת את התשובות לשאלות האלו

אלמוני
    לא פעיל

היי שריתי את מציגה תמונה שבדיוק אני עברתי בגילך:הפסקת המחזור,הורדת הסוכר מהשתיה וכל המחשבות והחששות הבילתי פוסקות על המשקל!כל התהליך המייגע שהייתי מעבירה את עצמי לקח אותי לכיוון ההשמנה!אני אומנם לא איש מקצוע ולכן ממני לא תקבלי עצה מקצועית אבל אני מקווה בשבילך שלא תהפכי את האוכל למרכז חייך! לדעתי תתארגנו כמה בנות בימים יפים כאלו להליכה קצרה או שתאמצי לך הרגל מים-זה לא פחות בריא ויעיל למהלך חיים תקין.

אלמוני
    לא פעיל

היי שרית..
    תודה על הפרגון לפורום וברוכה הבאה:))
    את זקוקה לעזרה מקצועית והפורום הוא לא המקום לכך, אני ממליצה שתפני לאחות בית ספר או לבקש מאמא שתקח אותך לרופא המשפחה(הפנייה לדיאטנית).
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות