חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

“נפש אחת זקוקה לנפש אחרת בכדי להכיר את עצמה ” .
    לאיה המדהימה, הגורו שלי והלוואי ורק שלי, תודה לך מקסימה, תודה לך על התמיכה, תודה על מתן העידוד תודה על מתן העצות שאת מעניקה בקבוצה, לא רק הקשורים להרזייה. בחיים שלנו אנו נפגשים עם הרבה אנשים שמשפעים עלינו בצורה חיובית או שלילית . את האנשים האלה אנו מזמינים לחיינו, במטרה לשנות וללמד אותנו על אודות עצמנו. לפי דעתי אין מפגש פתאומי או צירוף מקרים לכול מפגש יש ייעוד קוסמי. את היחידה שהצליחה לנער אותי מבפנים , שהעירה אותי מתרדמת הדובים. שבזכותה היום אני מצליחה להביע ולבטא את עצמי בכל כך הרבה בחינות, לדבר על עצמי, עם עצמי, לדאוג לעצמי…!
    למדתי דרכך להביע רגש וכאב, לא באמצעות האוכל..
    בזכותך אני לא חוששת מלהיות חלשה ושמנה, כי אני לא ! אני מדהימה וחזקה ! יש משפט אחד שפעם אמרת שמטריד את מנוחתי:”מותר לך להיות מי שאת..תנצחי את השומנים, בשבילך !” .הרבה מורי דרך היו לי , בתקופות שונות בחיים שלי, כולם עזרו לי להתפתח, חלקם החשילו אותי וחלקם החלישו אותי, בודדים חיזקו את ציפור הנפש שלי ואחרים ריסקו את האני הפנימי שלי.למזלי הטוב , ובשנות הארבעים שלי, באביב חיי .בחרתי אותך, על מנת להעיר ולהאיר את חיי המעורפלים …הופעת בצומת הדרכים שלי…כמלאכית בצל אנושי , כמושיעה בזמן שאין הרבה מצילים .בתמיכתך ובעזרתך הצלחת למלא את הדלי שבתוכי .עזרת לי להוריד במשקל…אך בעיקר עזרת לי לחשוב אחרת..ובאמת לראות את עצמי בראי , והיום אני מסוגלת להגיד בקולי קולות:” אני מספיק שווה ויפה , ומגיע לי דברים טובים”.
    אשריי האדם שיזכה בגורו בחייו ויזכה בך !!
    אוהבת

אלמוני
    לא פעיל

שלומית יקרה…
    גרמת לי לדמוע…מהתרגשות…
    תודה על המילים החמות….תודה על ההרגשה…
    אין לכם מושג כמה שזו זכות לגעת בכם…
    תודה, שבוע קסום !

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon