חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום אוסנת אני גלעד ואני הבן של אחת המשתתפות שלך אני מעדיף לאישר כרגע בלי שאף אחד ידע אני שוקל 94 קילו אני בן 12 ואני מאוד ביישן אני מאוד רוצה שתעזרי לי אני חייב את עזרתך אני יודע שאם אני יבוא לקבוצות שלך כולם יצחקו אליי כי אני ילד שמן אני ביישן אני לא אוהב אוכל מטוגן אני אוהב אוכל אפוי אני רוצה שתעזרי לי מכוון שאני רוצה להיות רזה ואני לא רוצה שכולם יצחקו אליי אמא שלי אמרה לי ליכנס לאתר הזה ולרשום לך ושאת אישה מדהימה כל שישי מדברים אלייך בארוחת ערב באמת שאני רוצה להיות רזה אבל אני לא יכול תחזרי לי הודעה ואם לא אני ידע שלא יכולת לעזור לי תודה רבה גלעד

lee maman
    מנהל בפורום

תודה רבה על המחמאות . ברוך הבא לפורום שמחתי שהחלטתה לשתף אותי ואני אשמח להיות לצידך ולעזור לך ובטח ובטח … שהחלום שלך להיות רזה הוא אפשרי .
    אצלנו בקבוצות אף אחד לא צוחק על אף אחד מסיבה אחת פשוטה שלכולנו יש מכנה משותף וזה הרצון להיות רזים .
    אמא שלך יכולה לכוון אותך מהניסיון שלה עם התפריט , באתר יש אפשרות לבנות תפריט שמתאים לך לפי הדברים שאתה אוהב לאכול בעזרת התחליפים על כרטיס השקילה של אמא יש את הטלפון שלי ואם אתה צריך עזרה נוספת או סתם לפטפט בנושא אשמח לקבל ממך טלפון {בנתיים תאוכל להמשיך להעזר בחברים המדהימים שיש בפורום} אני מאחלת לך בהצלחה אני יודעת שאתה יכול להיות רזה תתחיל לעשות כל מה שאתה יכול לעבר המטרה
    ב-ה-צ-ל-ח-ה חמוד …

אלמוני
    לא פעיל

אל תהסס להגיע לקבוצה…הביישנות שלך תעלם ופתאום הכל ישתנה לך בחיים…הביטחון יעלה ההרגשה עם עצמך תתעצם…בהצלחה מתוק ותהיי לך אחלה של מנחה…שהיא גם שלי ולא מוותרת עליה לעולם..

אלמוני
    לא פעיל

גם אני בהתחלה לא רציתי ללכת לקבוצה כי אני ממש בישנת..
    אבל אמרתי לעצמי שאם אני לא הולכת אז איך אני רוצה להיות רזה..
    ובאמת שבפעם הראשונה מאוד התבישתי ואפילו באתי עם אמא שלי…
    אבל בפעם השניה כבר היה לי כיף…
    מקווה שעזרתי…

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות