חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

רציתי לספר לך ולכם חברים יקרים שאתמול למרות שעליתי ועליתי במודה כי ידעתי שחטאתי כל השבוע ובגדול יצאתי כל כך מחוזקת שנראה שבכל הזמן שאני בקבוצות לא יצאתי כל כך חזקה לעשייה של תוכנית מדוקדקת. ולמה תשאלו?
    אז ככה אהובה יקירתי התחילה את הקבוצה עם מילות השיר של גלי עטרי מה שאת אוהבת והשיר אומר שאנחנו מספיק חזקות כדי להגיע למטרות שהצבנו לעצמו ושאם אנחנו ממש רוצים אנחנו יכולים להגיע לשם ” תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב” וחברים באמת מכל הלב זה נתן לי פוש רציני אני מהבוקר שומעת את זה ואני חושבת שכל פעם שכל אחת מאיתנו קצת לא במיטבינו אנחנו צריכות לשמוע את השיר הזה הוא מעודד ומחזק ומחזיר לפורפורציה.
    אז אהובה תודה לך יצאתי ממש מחוזקת ותודה לך על זה שחשבת על השיר הזה שיכול לתת כל כך הרבה חוזק בשבילי לפחות ואני בטוחה בשביל כולם בקבוצות וכאן.
    אז שוב תודה לך על הכל על זה שאת שם בשבילי גם אם אני נוחתת את תמיד יודעת איך להרים אותי גבוהה ולחזור שוב ושוב ושוב לתוכנית גם אם יש מעידות ואצלי הרבה
    אבל האמת את זו שגורמת לי להבין כל פעם מחדש שאם אני אפרוש המצב יהיה יותר גרוע אז עדיף להמשיך לנסות ולהמשיך לנסות עד שבסוף אצליח ואני בטוחה שבסוף אני אצליח כנראה שאצלי צריך קצת יותר זמן.
    אז שוב תודה רבה אולי סוף סוף מצאתי בזכות השיר את הדרך לצאת מחושך לאור כשזה קורה לי ואת יודעת בדיוק על מה אני מדברת.
    אז המון נשיקות וחיבוקים ואת אדירה אוהבת אותך באמת באמת מכל הלב את נראת טוב אישה נפלאה ומדהימה שכמותך שנותנת כוחות לכולם לחזקים ולחלשים ואף פעם לא מרימה ידיים כי את יודעת שאם יש אדם שרוצה אבל קשה לו את ממשיכה לעזור לו.
    ולכם חברים יקרים אני מאחלת השבוע בהצלחה בתוכנית שתהיו כולם חננות ותעשו תוכנית מדוייקת ותאמינו לי למי שבא לה ליפול פשוט לשמוע את השיר הזה הוא עושה פלאים.
    בהצלחה לכולם
    אוהבת
    מירית

אלמוני
    לא פעיל

היי מירית..
    השיר של גלי עטרי באמת מדהים !!
    וגם את…
    כל מה שתרצי – תקבלי…:)
    בהצלחה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.