- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 5 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
24/02/2009 בשעה 4:22 #83424אלמונילא פעיל
אהובה יקירתי היום בקבוצה הקראת סיפור שאותי ריגש עד דמעות והוא הגיע בדיוק בזמן שהכי קשה והכי כואב לי לצערי לא יכולתי להגיב לך בגלל הדלקת בגרון שהיתה לי ולא יכולתי לדבר וזה נכון אסור לדחות למחר דברים כי מי יודע מה יהיה מחר צריך לחיות כאילו היום זהו היום האחרון שאנו כאן וכמו שאמרת אנחנו כאן לתקופה מסויימת ולכן צריך לנצל כל רגע וכל דבר שקונים, אהובה יקרה רציתי להגיד בקבוצה שאושר בשבילי זה החברים שהכרתי בכל הבית הזה שנקרא חלי ממן אם זה כאן בפורום ואם זה בקבוצה עצמה האושר שלי זה שהחברים שהכרתי שלא נותנים לי ליפול למטה במיוחד עכשיו ואת בראשם האושר שלי כמו שאמרת לא נמדד בכסף וכמו שאמרת בית מכונית עבודה את כל זה יש לי אבל אין לי את הדבר שכה אתגעגע אליו ההורים שלי שאין להם תחליף ולכן האושר של האדם הוא החברים שלו שממשיכים וממשיכים להאמין בו ושהוא יכול למרות שהוא נמצא בתחתית הבאר, להרים אותו משם ולהראות לו שיש צדדים חיוביים בכל דברים שלילים.
האושר שלי זה לראות את הדברים הטובים הללו בכל החושך שאני נמצאת בו כעת אחרי שאיבדתי את 2 ההורים שלי בהפרש של 5 שנים אחד מהשני ואת הכאב הזה תארת כל כך יפה בסיפור שלך את זה שצריך לנצל כל רגע ולהפוך אותו להכי טוב שאפשר וגם אם נופלים לקום לנער ברכיים ולהמשיך הלאה בדיוק כמו בריצה באולמפידה שיש לרצים מוטות כאלו והם צריכים לקפוץ מעליהם ואם במקרה רץ אחד מפיל מוט כזה הוא ממשיך לרוץ ולא מפסיק את הריצה כי הוא עדיין מאמין שלמרות הנפילה הוא ינצח ולא ממשיך ליפול. רציתי להגיד לך ותראי את השעה שאני כותבת לך לא הצלחתי להרדם ובכוונה אני כותבת כאן בפורום כדי שאחרים שצריכים את העזרה הזו יקראו את מה שאני כותבת. רציתי להגיד לך ולחברים כאן, תודה על הצאנס שאת ממשיכה לתת לי אישית תודה על זה שאת וכולם בקבוצה ובפורום בטוחים שאצליח להגיע ליעד, למרות כל המכשולים שהיו ויהיו אני בטוחה בדרך, שבסוף גם התמונה שלי תהיה בסיפורי ההצלחה, הפגישה היום בקבוצה נגעה בנקודה הכי כואבת שלי וכן אם תראי את השעה שאני כותבת לך תביני שלא הצלחתי להרדם הלילה וכל הזמן אני חושבת על הסיפור, אני מקווה שגם בקבוצות אחרות הקריאו אותו ואם לא כדאי שתעלו את זה כאן בפורום. אהובה יקירתי את יודעת אני אוהבת אותך כמעט כמו אמא כי הרי אמא יש רק אחת אבל שוב רציתי להודות לך על האמון מחדש שזכיתי לו ממך וכן אני יודעת שאני יכולה ומסוגלת כי עובדה בשבועיים ירדתי כבר 3.700, אהובה יקירתי אכן ירדו דמעות מעיני והמסר שיש לי לכולם שאל תדחו דברים למחר כי המחר לפעמים במקרה שלי זו עובדה כבר לא היה, דברים שאמרתי שאבי ואימי ביקשו שאעשה למען ודחיתי כבר אני לא יכולה לעשות
אבל מה שאני כן יכולה לעשות זה להמשיך בתוכנית ביעד שהצבתי וכן חברים וחברות אם אני מציבה לעצמי יעדים אני בדרך כלל משיגה אותם, טוב הרבתי די במילים אבל זה המסר שרציתי להעביר היום בקבוצה אבל לא יכולתי מפאת חוסר קול, אמרתי שאתקשר אליך אבל כבר היה מאוחר וגם שוב קשה לי להרבות במילים, אהובה יקירתי אין לי מילים להודות לך על תמיכתך ועל האמונה החזקה שאת בטוחה שאני יכולה רק אם ארצה זה האושר שלי שאנשים אוהבים אותי ומאמינים בי, שוב תודה לך על הכל אוהבת אותך עד כלות נשמתי. ולכם חברים תמשיכו לנסות ולהמשיך גם אם נפלתם תמשיכו לא קרה כלום אל תסתכלו על סוף הדרך ועוד כמה יש לרדת תהנו ממנה כאן ועכשיו ותדאגו לעשות את התוכנית מארוחה לארוחה וככה תצברו עוד יום ועוד יום עד שיחלוף לו עוד שבוע עם ירידות תאמינו לי רק ככה אפשר להישאר שפויים בתוכנית תציבו מטרות קטנות וראליות ובסוף תראו איך שהזמן יעבור וכל אחת ואחד מכם יהיה שם בסיפורי ההצלחה
לילה טוב לכולכם או בוקר טוב אפשר להגיד ויאללה כולם לעוד שבוע נוסף של ירידות
בהמון הצלחה ושוב תודה לחלי שבזכותה הכרתי חברים טובים שלא נותנים לי ליפול שבאים לעשות איתי הליכות כי עכשיו אני לא יכולה לשמוע שירים תוך כדי ורוסנה יקירתי שבאה השבוע להכין לי אפילו אוכל כדי שלא אפול על שטויות.
אז שוב תודה לכולכם אם קראתם עד הסוף אבל היה חשוב לי להעביר את המסר הזה וחשבתי שכאן זה יהיה הכי טוב.
איה יקרה אני מקווה שלא תמחקי את זה אבל כל כך רציתי להגיד את כל זה בקבוצה רק שיכולת הדיבור שלי מנעה זאת ממני ומצאתי לנכון לומר את זה כאן. אשמח אם תפרסמו את הסיפור הוא יתרום רבות אני בטוחה לכולם.
שוב אהובה תודה על הכל ותודה את יודעת היא אכן מילה קטנה שבתוכה המון ולכולכם הצלחה.11/04/2019 בשעה 18:12 #83425אלמונילא פעילמילה ומילה והיתרגשתי כי יש אנשים שלא מעריכים כלום
חושבים שהכל מובן מאליו להורים מתייחסים ככה וחושבים שהם יהו איתנו לנצח
לילדים גם מתיחסים במובן מאליו
ואני כל יום מודה בבוקר על כל מה שיש לי
ועכשיו אני מבינה כמה עושר וי יש לי
כי עושר בע זה לא דווקא בן אדם עשיר אלה בן אדם שיש לו משפחה שאוהבת אותך ואת נותנת אותו אהבה
ואני יודעת כמה את לבד וכמה קשה לך
אבל מצאת פה פה לא רק חברה אלה אחות חורגת
ואחינים חורגים כמו ששי הקטן שלי שואל איפה דודה מירית בשישי שהיית חולה ולא באת לאכול איתנו
את יודעת לא איכפת לי לבוא כל פעם להכין איתך אוכל העיקר
אין זה עוזר בתוכנית אני מוכנה
כי אני מאמינה שהפעם הבנת שאין ברירה ואת חייבת לרדת בישבילך
ואת תהיה הסיפור הצלחה הכי גדול שהיה תאמיני באצמך
כי המון אנשים מאמינים בך
אוהבת אותך רוסי שיש לי דמעות כרגע שחושבת שאת כן תהיה רזה ויפה
ותמצאי בעל שיאהב אותך
אוהבת אותך רוסי11/04/2019 בשעה 18:12 #83426lee mamanמנהל בפורוםקראתי והתרגשתי בשבילך.
אני מאושרת בשבילך שאת מוקפת באנשים שאוהבים אותך ורוצים בטובתך האמיתית.
זה ממש לא דבר מובן מאיליו.
אכן ניחנת במנחה מדהימה ,אימהית וחמה.
אין לי ספק שתגשימי את מטרתך כשאת מוקפת בכל כך אהבה ותמיכה.
בהצלחה. מיכל.11/04/2019 בשעה 18:12 #83427אלמונילא פעילקראתי ונורא התרגשתי..
שולחת לך חיבוק ענק ענק
ומאחלת לך המון הצלחה בהמשך
שמחה שהכרת אנשים שעושים לך טוב.
♥♠♥11/04/2019 בשעה 18:12 #83428אלמונילא פעילבלי הרבה מילים חיבוק ענקקקקקק
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.