חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום, אני חדשה בפורום, אני גרה כרגע בחו”ל ומנסה לשמור בעזרת האתר והפורום המעולים. יש לי שאלה לבעלות הנסיון – מה עושים בימים שבהם הרעב יותר מהרגיל, כשבאמת רעבים לאוכל, לא לממתקים, אבל זה אומר חריגה מהתפריט.
    תודה ושבוע מקסים

אלמוני
    לא פעיל

היי, אני ממש מרגישה לא ראויה לענות לך, כי גם אני לא יודעת מה לעשות כאשר אני רעבה וסיימתי את התכנית היומית.
    וברשותך אשתדל להיות בעבורך, ואולי גם אוזני יקלטו וזה ישפיע עלי.
    ברגעים של משבר, כאשר באמת מרגישים שרוצים עוד, ובכל זאת לא רוצים לחרוג מהתכנית, רוצים להיצמד אליו, צריך לעצור ולחשוב.
    אני חושבת שהרגעים של העצירה יביאו לאיפוס הכמיהה. אולי מים יכולים להועיל, אולי כתיבה בפורום. אני מנסה לבדוק מה יכול להועיל לי. התסכול לפעמים גדול מעל הכל, כל הכבוד שאת מודעת לתחושות ולרצון שלך להתמיד.
    אני בטוחה שמודעות לרצון להיצמד לתכנית מצליחה לתת תחושה שכדאי להמשיך להשקיע.
    מאחלת לך בהצלחה, אל תתיאשי.

אלמוני
    לא פעיל

היי לוין!
    קודם כל שיהיה לך בהצלחה! גם אני דיי חדשה כאן ואני יכולה לומר לך בפה מלא שאם קראת את הפוסט שלי למעלה “מה אני עושה?!” אני יכולה לומר לך שמה שעזר לי שהגיעו לי הבורקסים החמים למשרד זה שרשמתי את הפוסט הזה וכל הבנות המדליקות פה עזרו לי אחת אחת וחיזקו אותי!
    שנית, כמו שברוריה אמרה: מים והרבה או מוגז דיאט..
    את יכולה רגע לצאת מהבית לאיזה טיולון..לנסות להעסיק את עצמך במשהו אחר..
    זה קשה אבל את תראי שאחרי 5 דק את תשכחי בכלל שהיית רעבה..

המון המון הצלחה אחותי! :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

יש פה רשימה שפרסמה אחת המשתתפות רשימה של מזונות החינמיים שמותר להוסיף ליום. לדוגמה: ירקות מוקפצים על מחבת- אפשר להתיז על המחבת תרסיס שמן ואז להקפיץ את הירקות להוסיף רוטב סויה וקצת טרייקי וצילי חריף (בפפריקה) מלח לפי הטעם. מעוד טעים וגם מותר ללא הגבלה. כמו כן יש את המרק החינמי של חלי ממן או עוד הרבה אופציות שיכולות לספק אותנו ואת הרעב שלנו.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות